Nejste přihlášen/a.
Je a nebo není olej jako olej pro dvoutakty do benzinu.
Někteří prodejci zahradního nářadí říkají, že do jejich nářadí musí do benzínu přijít olej pouze jejich značky jinak se poškodí motor.
Je to pravda a nebo je to jen trik prodejce aby prodal.
( např. do stihl - pouze stihl, do oleo-mac pouze oleo- mac , do husqvarny pouze husqvarna ).
trik aby prodal-vydělal
no já mám 20 let starou pilu stihl,ale olej stihl ještě neviděla a šlape bez větší poruchy do dneška a to cca 7 let řezala profi těžbu v lese.Já těch 13 let mažu tímhle autodily-pema.cz/...
rozdíl? Hlavně 1/3 ceny, ono to přebalování něco stojí
Ne, není to trik. Mají pravdu.
Kamarád 5 let lil M2T Mogul a Stihl je zakarbonovanej jako by makal 20 let.
Leje už 6 let Stihl červený olej a motor naprosto vpořádku.
On ten obyčejný olej není stavěnej na plný otáčky a zátěž jako prc prc moped co jede, pak volnoběh, pak jede,...
Křoviňák plný točky a zátěž a valí pod plynem.
Proto je nutný lepší olej.
Ale každý ať si své stroje huntuje jak chce a říká marketing
Zrovna M2T Mogul je snad ten největší sajrajt a hrobař malých motorů. Karbonuje spalovací prostor a zapíká kroužky. Naposledy jsem ho používal před desítkami let na kývačce, ale do vysokootáčkových malých strojů nedávat. Přitom není o moc levnější, než třeba Castrol 2T, který používám.
Jaku u olejů pro 4takty motory , ui u 2taktů musí mít olej určitou specifikaci. Co se týče výrobců - myslíte že Husqarna,Stihl,Mountfield ... si oleje vyrábějí? Jen si nechají olej s určitou specifikací nalít do svých obalů. Olej jednotlivých prodejců zahradní techniky se liší víceméně jen barvou , vlastnosti jsou stejné. Hlavně je třeba dodržet poměr oleje v benzínu, a právě k tomu slouží barviva v oleji - pokud máte víc kanystrů, víte že do 2taktů barevný benzín, do 4taktů čistý benzín
Jen trik prodejce.
Mimochodem legislativou přímo zakázaný, prodejce/ výrobce nesmí vyžadovat olej konkrétní (svojí) značky, ale jen požadovanou specifikaci oleje.
M2T je pravěká sračka kdy dřív tu nic lepšího nebylo a i ve starých nízkootáčkových motorech to škodilo jak sviňa (karbony). Do moderních vysokootáčkových motorů naprosto nevhodný, tam hrozí přímo zadření.
Mmch. Stihl olej taky neni žádnej zázrak ale primitivní JASO FB. Značková na tom je jen cena Jsou lepší oleje.
Ze zkušenosti (půjčovna nářadí) doporučuji jakýkoliv olej určený pro mazání dvoutaktních vysokoobrátkových motorů... A vyhnul bych se M2T, věřím, že je v dnešní době více optimalizovaný, ale ve své době se i špatně rozpouštěl v benzínu...
Názor si spravte sami. Mám doma starú pílu Husqarnu 61,kupovanú ešte za bony. V návode bol na miešanie do benzínu olej M6A a používal sa aj v staršej píle. Potom vyšiel M2T tak sa začal používať ten, no ten dosť robil sadze a dokonca upchal sitko na výfuku,tak sa prešlo na olej od Stihlu už možno cez 20 rokov. Najviac pilu serie tá bio zložka v benzíne,lebo zanáša karburátor a prilepuje membránky. Pokiaľ nebolo bio zložky nikdy nebol problém a to nikdy nevylievam benzín z nádrže.
Není olej jako olej, ale nemusíte používat ten, který výrobce předepisuje. Mnohdy koupíte mnohem kvalitnější olej za nižší cenu. V případě dvoutaktů jde hlavně o kouřivost a zanášení motoru karbonem. V nouzi můžete dát normální motorový olej pro čtyřtakty. Bude to hulit, dřív se to zanese karbonem, ale motor nezničíte.
Debaty se vedou o tom, zda dodržovat poměr. U starých dvoutaktů byl výrobcem stanoven poměr třeba 1:25, dnes se maže klidně 1:50. Jedni tvrdí, že moderní olej můžete dát 1:50 i do starého stroje, druzí, že poměr musí být dodržen. Já jsem zastánce těch druhých, ale každý má své argumenty pro i proti.
Oleje se neřadí dle výrobců, ale dle označení.
Takže když máte předepsán olej, máte u něj čísla a písmena, je jedno, kdo ten olej prodává. Olej se může vyrábět pod různým názvem, ale vždy dle klasifikace SAE (Society of Automotive Engineers)
Tolik vhodných rad, a nikdo nenapíše jaký olej dává?
Jak to kolego? Můj kamarád leje Stihl červený. Vždyť to píšu nahoře.
Odkaz zde:
...
Kdosi dal odkaz na Castrol 2T
A já to znám po staru, dle čísla viskozity, nikoliv dle názvu. Spíše mne zajímá čísla a písmena na obalu.
Přesto děkuji.
Někde píšou minerální, jinde polosyntetický, někde doporučí syntetický olej do dvoutaktu...
Oleje pro křoviňáky specifikace API TC, JASO FD . Pro srovnání klasický starý M2T API TA max.TB, JASO FC
Dle API rozdělení podobné
Takže nezáleží na výrobci,ale na vlastnostech oleje. On i ten 2T MOGUL se vyrábí ve více speciifikacích .
Byly doby, kdy se dvoutakty mazaly klasickým motorovým olejem, např. M6A v příslušném poměru.Záleží na jaké období a jaký motor se ptáte ( ony jsou i 2dobé diesel motory , 2dobé lodní motory ...)
10W40 je jen viskozita, o specifikaci oleje toho moc neříká... Běžný motorový olej je do dvoutaktu nevhodný, to se lilo do pravěkých motorů a jen proto že nic jinýho nebylo (pravěk, primitivní motory s velkou spotřebou a malýma otáčkama i výkonem a používal se nejčaastěji M6A)
Tak jsou i naftový dvoutakty mazaný tlakově, nebo i čtyřtakty mazaný směsí.. Ale bavíme se o klasickým benzínovým dvoutaktu mazaným směsí... M6A i novější verze je olej do traktoru, směs se z toho míchala jen proto že nic jinýho nebylo. Podobně M2T, taky akorát lepší než drátem do oka, do moderních motorů absolutně nevhodný.. Smysl má jen u Fichtla kde motor jel dlouhodobě na M2T a přechod na moderní olej by mohla být jeho smrt (moderní olej karbony rychle uvolní = brusná pasta a klidně zadření motoru nebo odejde ložisko ojnice apod.
Olej pro záběh výjimka? Asi ne e
Pro záběh má smysl o něco víc přimáznout nebo nastavit bohatší směs a způsob provozu - nechtít plný výkon, otáčky ale používat v celém rozsahu, naprázdno do max. otáček nevytáčet.
Milane proč psát co kdo používá, když je dotaz na "olej stejné značky jako stroj" Ale jestli tě to zajímá, tak do pil a křoviňáků leju JASO FD litr za stovku
Dolmar/ Makita, viděl jsem stejný obal i jako Oregon.. Balení s dávkovačem je o něco dražší (litr za 200 - 300,- podle obchofu).. Je to API TC, JASO FD
Zmiňovaný Castrol Garden je JASO FC = takový střed, do pily použitelný, ale žádný zázrak, do vyloženě vysokootáčkovýho motoru už se nehodí.
Mmch. viskozita u oleje do dvoutaktu nemá význam...
Ne jen to jen trik. Určitě nemá huqvarna a oleo mac tak odlišné motory aby je jiný olej poškodil Ale stejně jako u čtyřtaktních olejů musíš dodržet specifikaci předepsanou výrobcem. Jsou tři základní normy. API TA,TB,TC U vysokotáčkových motorů-křoviňáky,pily-je v drtivé většině předepsáno API TC,olej pro vysokotáčkové dvoutakty. Když tam naleješ třeba API TB pro motorky,tak skutečně ten motor ničíš. Ale na výrobci toho oleje opravdu nezáleží. On totiž ten jejich stojí většinou 4x víc
A není to proto že by byl tolik lepší
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.