Nejste přihlášen/a.
První a třetí fotka, ještě to pamatuji. V článku, ne v galerii. Dnes pracně sháním benzinky se specialem.
Special měl oč 90, super asi oč 95, bezolovo - na to se nehrálo.... Předtím bylo ještě něco, co mělo oč 80, ale to už bych asi ani za benzin nepovažoval...
Jsem si vzpomněl, Normal se to jmenovalo!
Super byl dnešní N95. Na Super jsem jezdil ve "Staříčkovi "=Fiat 125p 1300 roku výroby 1972 a to ještě v roce 1997. Po koupi jsem jej nechal na emisích přeseřídit ze Speciálu (pokud pamatuji dobře udávaklo se 91) na Super! čerpačce v Jarošově nad Nežárkou (dnes je přestavěna a jmenuje se Avía)
Normal nevím OČ, ale pamatuji jej ještě na benzínkách když jsem začal n nácti letech jezdit na pístu a dával jsem mu Speciál Mix benál ze stojanu i s olejem,pro upřesnění-na Benzíně na Plumlovské ulici v PV (dnes je zrušena a je tam tuším servis)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.