Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Disky 6,5J R15 jaké pneu?

Od: gumidek® odpovědí: 8 změna:

Ahoj rádci, mám nějaké ALU disky 6,5J R15. Chtěl bych se zeptat, jaké velikosti gum tam jdou nazout v rámci legálních zápisů třeba pro Rapid, Roomster, Fabia II, Fabia I?, Octavia I a II?

Nevyznám se úplně v rozměrech gum, tak prosím radu. ALU nejsou origo fabrické.

Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

1x

Hledej někde "kola podle vozu" a tam jsou alternativy... Ale rozhoduje techničák, tj. ne všecho pro Rapid je pro všechny Rapidy apod.

Pak tam jsou další hodnoty jako ET, díra, rozteč, počet šroubů a sedět musí všechno (příp. + kroužky, plovoucí šrouby)

hodnocení

0x
V rámci legálních zápisů to jednoduše zjistíte z velkého TP..Jak píše gumidek..ne všechna auta daného typu.. např.ten Roomster mají stejné zápisy ve všech TP.. Různé motorizace mají různé zápisy a zrovna tak dovozy a různé roky výroby.Váš TP nevidíme,tak nemůžeme poradit,jake pneu tam můžete -smíte nazout.Jinak ohledně palců disků a jaké minimální a maximální šířky gum na ně můžou přijít jsou tabulky.Na disky 6,5" toho bude pasovat celkem dost a vejdete se do šířky ve vašem TP..
hodnocení

Hoši, já ty disky chci prodat. Proto se ptám, kam všude a co a na co by to šlo.

Je to klasicky 5 děr a středová díra i rozteče shodné s Roomsterem.

Proto se ptám, kam všude se dají uplatnit a s jakou pneu na jaké auto, aby to bylo legál v těch TPčkách.

Ať v inzerátu nemám jen disky a rozměr. Potřebuji TAGy a tak bych rád uvedl do inzerátu i vhodná auta.

Omlouvám se, napsal jsem to hodně stroze.

asd1

Šak jo, my nevíme ET a další údaje, takže si to zadáš komplet rozměry ráfku a kde se vyskytuje ;) 6,5x15 neni komplet, Oktávka může mít taky 6,5x15 ale s jiným ET než Fobie apod. A hledat místo tebe se mi nechce ;)

Vyhledávač nebo konfigurátor kol a najdeš kde všude to je...

hodnocení

Dneska už se nikomu nechce *smich*

re4zon
hodnocení

0x
Tak se trochu snaz a opis si z tech disku aspon et, zmer roztec der a stred. Nebo aspon tovarni cislo disku a podle toho si to najdi. Jsi na tehle poradne dost dlouho, tak bys mel vedet, ze jasnovidci tu nejsou. Gum tam pujde nazout nejmin 30 rozmeru, to ti ma jako nekdo hledat a vytvaret za tebe inzerat, abys mel vetsi sanci vydelat?
hodnocení

Já myslel, že tam padnou, tak 3 rozměry.

Nicméně vyřešeno. Kamarád si je vzal.

Aspoň že tak.. Mám taky spoustu gum..Kam budou pasovat?.. kdo je chcete? ;) PS: Jsou černé

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]