Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezúdržbová baterie - jak dlouho vydrží

Od: petr® odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer.

Mám u Škody Felicie bezúdržbovou baterii. Mám jí tam od té doby, co vlastním toto auto (šest let). Jak dlouho už tam ale byla před koupí tohoto auta nevím. Otázka zní: jak dlouho vydrží takováto baterie v autě.

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kvalitní baterie, perfektně nastavené relé - proč ne pár dalších let, pokud se nestane něco mimořádného - zkrat mezi deskami některého článku. Pokud vám tuto zimu promrzlý motor starter točil do dobrých otáček tak je aku OK. Můj aku po 7 letech je stále v dobré kondici. Auto jezdí hlavně v zimě po 1-2 Km, tisíce startů.

cyril*
hodnocení

0x

Tak to vím naprosto přesně: vydrží tak dlouho než se rozbije. Ale v autě může vydržet i rozbitá a nefunkční i mnohem déle, záleží jak dlouho ji tam necháte.

abdul*
hodnocení

0x

Samozřejmě záleží na moha okolnostech...tech.stav vašeho vozidla,kolik ročně najezdíte atd.

vaše baterie může vydržet půl roku a nebo dalších šest. Zkuzte ji někde u elektrikáře nebo v servisu nechat změřit, možná to něco napoví...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]