Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chci koupit vůz kde majitel zapsaný v TP zemřel, dědické řízení probíhá. Lze to vůbec takto brzo či musím počkat na uzavření řízení? V kupní smlouvě má být uveden původní majitel či jméno pozůstalé? A stačí plná moc pozůstalé či musí být přítomna? Potřebuji na přepis kopii úmrtního listu? Jaký je vlastně správný postup v takovéto situaci? Děkuji předem
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Nevím,jestli zakládat novou otázku,ale mám auto, které jsem koupil a majitel v TP v zápětí zemřel.Mám smlouvu i ověřenou plnou moc ve které je věta, že není ničím omezena.Ale na úmrtí to asi neplatí..nebo ano? Jaký právník by toto řešil,pokud plná moc neplatí z důvodu úmrtí? Kolik to cca stojí to určení vlastnictví? A taky proč toto celé, když mám smlouvu a ověřenou plnou moc..
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]