Nejste přihlášen/a.
No já doplním, že pokud opravdu objemné vybavení, pak nezapomeňte na Daciu Logan MPV, ale 1,6MPI se shání těžko.
Z fiatu - Multipla nebo Stilo v kombíku, za mne ale asi Dobló!
Nebo některé z pracovních aut - tam pozor na počet míst dle TP. VW - Caddy bude mít v 1,9TDi jistě vysoké nájezdy, ale zvládne přes půl mega km. z Francouzů - Kangoo, Partner, Jumper, možná i berlingo
Jen tak mimo soutž kolego-Peu. Partner a Ctr.Berlingo jsou IDENTICKÁ auta, liší se jen a pouze znaky
No téměř identická - je tam i jiná výbava - pežoťáci přeci mají ty svoje nóbl... uhlazenější. Kastle ale ano..
Zrovna takový auto mám. Fabia II kombi, 1,4, 16v, 63 kW, v době pořízení cca 225 tisíc najeto, pravidelný servis, pořizovací cena 50k. Leje se do toho olej, měněj filtry a teď se dělaly brzdy, spojka a bohužel převodovka, bratru za 17k, první větší investice. Má to akorát 2 háčky. Odkoupil jsem ho od zaměstnavatele za přátelskou cenu poté, co jsem s ním osobně nalítal asi 100 tisíc (vědělo se, že ta převodovka jednou zakuká) a druhý háček je, že tohle auto není na prodej. Vím, jako rada je to k prdu - krom toho poptat se v práci, po známých apod, protože ojetina, ať už stojí 50, 70 nebo 100, bude bez známé historie vždycky loterie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.