Omlouvám se už jsem se jednou zde ptal ale nejdou mi vložit obrázky,tak se zeptám ještě jednou.Chtěl jsem se zeptat tady. Díval jsem se na zadní pneumatiku, nenarazil jsem nic a je tam taková malá dírka v boku.V servisu mi řekli že to není obnaženy takže v pořádku ale chtěl jsem se ujistit ještě tady.Nemůže za jízdy prasknout? Jsem řidič začátečnník uvítám každou odpověd
Pokud je to "nová" pneu, dal bych ji jako rezervu. Pokud je tam 4 a méně mm, koupil bych dvě nové.
Nicméně je spousta a spousta lidí, kteří mají horší stav a jezdí ... i na té dálnici. To riziko je při nájezdu a vyšším tlaku v daném místě - za mne - dřív to prdne při nájezdu přes obrubník než rychlou jízdou na dálnici.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.