Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodloužení sacího potrubí

Od: milten odpovědí: 5 změna:
Zdravím, mám v autě sportovní filtr, ale staré vedení z original filtru je krátké, tím pádem filtr je nad svodama, což není dobře. Potřebuji ho prodloužit, cca o 20cm. Přemýšlel jsem že když už v tom budu, tak to vedení udělám celé z jednoho materiálu. Teď k otázce, přemýšlím jestli tam dát kovové (třeba hliníkovou trubku) nebo z PVC? Popřípadě kde by se ty kovové dali sehnat na normální cenu. Dneska jsem oběhl pár obchodů, ale moc jsem neuspěl. Předem díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

dej aktuální foto a co máš za auto

doplněno 06.06.22 20:04:

A normální cena je co?

milten

Takhle to vypadá aktuálně, s tím kde je ta modrá/zelená čára má vést to nové potrubí bud plastové nebo kovové, a má se to prodloužit až k intercooleru, aby to nasávalo přímo čerstvý vzduch, a nebylo to nad tema svodama jak ted. viz fotky

Průměr potrubí je 75mm

Prodloužení sacího potrubí
Prodloužení sacího potrubí #2
break

Ten filtr přímo nad výfukem je zhovadilost...

milten
hodnocení

Proto ho chci posunout dál dopředu, nevím kam jinam bych ho mel nacpat, aby mel čerstvý přívod vzduchu...

Originál bude vždy lepší řešení.

Tohle je jen placebo efekt, kdy otevřené sání s filtrem co prd filtruje, dělá kravál.

Udělej díru do kapoty a vzduch ber přímo z venku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]