Nejste přihlášen/a.
0x
Abyste neoslňoval, postavte se na rovině proti zdi natěsno, označte si středy svitu, popojeďte o 10 metrů dozadu a svítit by to mělo cca o 10-15 cm níž (záleží na sklonuv %, který se má nastavit) a stranově pořád do stejného místa a potom do servisu nechat seřídit.
Nebo jet rovnou ve dne do servisu či na STK nechat si je na regloskopu seřídit a sám do toho nehrabat, za slunečného dne nikoho extra neoslníte.
Pokud to jsou nějaké neoriginální Číny, může se klidně stát, že ani správně seřídit nepůjdou.
Měl by to být dovoz z USA, a výrobce je DEPO.
Šlo mi jen o ty čočky, dálky jsou seřízené, ale stejne s tim mám v plánu pak jet na seřízení, ale zatím jsem potřeboval jako provizorku udělat ty potkávacky, výšku na nich mám seřízenou dobře, jde mi jen o to že to svítí více doleva, na čočce je označení LD jako jedna pozice a RD jako druhá.
Asymetrický tvar je pro levostrané řízení doprava, aby to nesvítilo protijedoucímu do ksichtu a ty jsi dobře viděl dopravní značky u cesty.
0x
provizorne seridit protoze stk je az za 1,5 roku :D :D je smutne co za individua je mozne potkat v dnesni dobe na ceste ![]()
Na seřízení tam může (měl by!) jet kdykoliv. Ne za 1,5 roku!
Někde to bylo i zdarma. jinde tuším 100-200kč
Regloskop nemají jen na STK, ale disponují jím i autoservisy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.