Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spadlý strop

Od: curka odpovědí: 11 změna:

Dobrý den potřeboval bych poradit.Spadl mi tapecírunk ze stropu auta není celý dole jen část .Byl jsem v opravně a moc se jim do toho nechtělo a řekli si o velkou sumu.Jelikož auto používám jen někdy spíše jako dodávku na svinčík a odvoz smetí tak nechci do toho moc investovat.napadlo mě rozříznout ho málo a nacpat tam lepidlo,ale toje problém nevím jaké.Jestli s tím má někdo zkušenosti prosím o radu .Velice děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Já ho na Fabii "opravil" špendlíkama. Normální celokovové s malou hlavičkou, zapíchané téměř vodorovně. Dal jsem jich na celou stropnici asi 20, pravidelně rozmístil a nejen že to tam bez problému už rok drží, ono to navíc ani nevypadá nějak blbě *smich*
Teda pokud pokud řešíme propadlou potahovou látku a zbytek tam zůstal.
03.06.22 21:32

*alene*:-D

Bylo to dočasné řešení, ale pak mi to přestalo vadit, tak jsem to tak už nechal *smich*

Já měl dočasně kapotu v jiné barvě. taky jsem to pak nechal :). Na funkci to nemělo vliv.:)

To jako na funkci rostlináře?
05.06.22 13:21

*palec*:-D

hodnocení

1x

dodávku na svinčík a odvoz smetí tak nechci do toho moc investovat.

vrakáč a jiná stropnice nebo neřešit, když je to popelnice na smetí...

Nebo to opatrně demontuj, strhej látku a nalep novou stropnici z metráže.

hodnocení

0x

Sice len provizorné riešenie,no kde to nedrží,tak bodovo to prilepiť sekundovým lepidlo skrz to plátno,na tapacír,bez rozrezovania.

jabraka*
hodnocení

0x

Tapecírunk drží na plastových příchytkách.Pokud přestanou držet,stačí je podmáznout sanitárním silikonem,nejl=pe acetátovým.Rychle tvrdne.Problém je pak při nutném rozebírání.

JB

Tapicírung stropnice je slepené sklené vlákno s nějakým papírem a na tom látka s podkladovým molitanem.

Molitan jak časem zdegraduje, tak se sype a látka prověsí. Některá auta na to brutálně trpí.

Spadlý strop

paveln
hodnocení

0x
Asi nejak takhle, barevne jsou lepsi
Spadlý strop #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]