Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Programování klíče

Od: kamil2 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, ztratil jsem klíč od auta (škoda Octavia 2) ale mám druhý klíč, ale jen "půlku" toho klíče s tlačítky. Nechal jsem si teda udělat ten vrch klíče s tím samotným klíčem, který vyfrézovali podle vinu. Myslel jsem si že ten čip je v té půlce kterou mám. Ale je v té druhé. Takže auto odemknu ale nenastartuji, respektive motor hned zhasne. Proto se chci zeptat zda jde ten čip naprogramovat pomocí diagnostiky VCDS a jestli to odemykání bude fungovat i po programování čipu imobilizéru. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nejde musís tam kde dělaj klíče a vzít sebou jeden funkční klíč voni ti to zkopírujou a daj novej čip

pokud nemáš funkční klíč si v háji a musíš najít člověka co si stim dokáže poradit

romanhora.cz/...

bln
hodnocení

0x
Zdravím,ano vcds nakodujete novy klic, pomoci hex can kabelu, za predpokladu ze v novem klici mate spravny a nepouzity typ immo cipu. Zamykani funguje nezavysle na immo takze bude fungovat.
Na internetu najdete podrobny navod na nakodovani. Doporucuji prirucku VIS k diagnostice.

hodnocení

0x

Ano, čipy jsou v té části s planžetou.

Tedy transpondéry.

Je potřeba koupit správný, který komunikuje s O2.

Koupíš 2ks a instaluješ je do klíčů.

Třeba přes VAG-tacho zjistíš pin přístrojové desky, kde je immobilizér. U starejch pleček to jde i s KKL kabelem a K-Commanderem 1.4

Potom se do budíků přihlásíš LOGINem a zadáš PIN.

Immo se odblokuje a na kanále tuším 00 v přizpůsobení zadáš 00 testuješ a uložíš.

Smažou se staré transpondéry, které budíci znají.

Na kanále 21 napíšeš počet transpondérů (klíčů), které chceš naučit a testuješ a uložíš. Pak postupně nastrkáš klíče a otočíš na kontrolky. Úspěšnou operaci dává najevo kontrolka immobilizéru se žlutým autíčkem na budíkách.

Max 8 klíčů lze nakodovat.

Pak je hotové a jezdíš.

...

Jsem proti vytváření klonů. Klíče by měli být každý se svým transpondérem a né klony jenoho transpondéru. Je to sice jednodužší pro klíčnictvý, ale je to nesprávný postup.

doplněno 02.06.22 22:19:

PIN pro LOGIN je i na plastikové klíčové visačce origo ze škodovky. Stačí jí rozdělat a uvnitř setřít jak stírací los.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]