Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zakoupila jsem auto v Drupolu, ale servisní prohlídky provádím v jiném servisu. S tím Drupol problém nemá, tvrdí však, že tento servis nedělal výměnu oleje správně dle nějakých dílenských tabulek. Já se při první návštěvě tohoto servisu výslovně ptala, zda mi mohou servis provádět, zda případně nebudu mít problém se zárukou auta. Řekli že je vše OK. Nyní mi v autě teče olej a když jsem se obrátila na Drupol, ukázala jim faktury o servisu, poukázali na nesprávný postup výměny oleje. Tento servis navštěvuji řadu let, protože ho mám na trase do práce a je to pro mě rychlé a pohodlné. Problém vytékajícího oleje zřejmě vůbec nesouvisí s nějakou údržbou, či výměnou ojele. V mém servisu říkají, že našli vypadlý šroubek od někud. Nevím kde mám nyní auto nechat opravit, jestli v Drupolu, jestli mám nějakou šanci na záruku, nebo v mém servisu, celé to zaplatit, nebo to chtít po mém servisu zdarma, když k vůli jejich fakturám mi v Drupolu neuznali záruku? Nevím kdo za celou situaci může, ale nemáte prosím nějakou radu? Děkuji A.Brož
Hlavně nemusíte do Drupolu, ale do jakéhokoli autorizovaného servisu.
Pokud závada nesouvisí s výměnami prováděnými (oprávněně) v neautorizovaném servisu, trvejte na přijetí reklamace a vyžadujte písemné vyřízení vašeho požadavku. Při sepisování trvejte na reklamaci a nesouhlaste s případnou cenou za opravu, reklamaci musí posoudit zdarma. Pak uvidíte.
Vybrat si můžete servis podle potřeby, ale musí mít atest, že je oprávněn značku vašeho vozu servisovat. Pak záruka trvá.
Pro upřesnění je toto velmi jasně popsáno zde.
Ten atest je výuční list v oboru automechanik nebo odpovědný zástupce. Pak stačí dodržet servisní manuál/ postup pro konkrétní auto a záruka platí i ta prodloužená. Tvrzení že ne je jen vyj..í se zákazníkem aby nemuseli platit.
@ferax: Akorát že to, na co odkazujete, už neplatí. V současnosti už není platná žádná bloková výjimka pro motorová vozidla, takže výrobce nesmí nijak omezovat konkurenci. Ona "bloková výjimka" spočívala právě v tom, že výrobci mohli některá omezení na jinak volný trh aplikovat. Ale běžné prohlídky a údržba omezovat nesměli.
Ten jiný servis je autorizovaný nebo neautorizovaný? Jestli je to neautorizovaný, tak se Drupol s Vámi samozřejmě bavit nebude. Pokud autorizovaný, měl by to Drupol uznat a Vaši reklamaci vyřídit.
Samozřejmě záleží na konkrétním autosalonu, já mám zkušenost, že v jednom jim to vadilo a ve druhém se se mnou v pohodě bavili, ikdyž jsem auto servisoval v neautorizovaném servisu..
to se pleteš...záleží na tom jak je hloupej (rozuměj nevědomej) zákazník...dle nařízení soudu evropské unie si můžeš servisovat auto kde chceš za předpokladu dodržení technologických postupů (což jinak ani nejde)...bez postihu ztráty záruky...výjimka je na prodloužené záruky typu 5-7let, kde musíš servisovat celou dobu tam kde jsi to koupil...jinak ti neplatí ta prodloužená
@krtek6 - ani to není pravda. Unijní právo zakazuje tímto způsobem omezovat konkurenci. Aby ovšem mohli přejít zcela na volný trh, měli určitý přechodný čas výrobci vozů onu "blokovou výjimku", kdy některé zásady volného trhu dočasně dodržovat nemuseli. Jednalo se například o prodej nových vozů, kde směli např. dodávat vozy jen svým dealerům a podobně.
Servis však pod tuto výjimku nespadal, neměli tedy právo např. omezovat garanci na servis v autorizáku a podobně. A stejně to platí pro prodlouženou, smluvní záruku, nesmí být vázaná na využívání služeb konkrétního autoservisu nebo skupiny autoservisů.
Každopádně platnost té blokové výjimky (Kdy výrobce nemusel něco dodržovat! Nikoli, že měli spotřebitelé či nezávislí opravci výjimku!) skončila tak jako tak ve středu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.