Dobrý den, mám na skútru v předním světle dvě obyčejné malé žárovičky okolo 5W. Můžu je vyměnit za LED žárovky? Jdou lépe vidět, lépe svítí. Nebo to předpisy zakazují? Děkuju
V předním brzdovém světle? Tomu nějak nerozumím. V každém případě tam nepatří jiné žárovky, než schválil výrobce. Taky se může stát, že budou LEDky hodně oslňovat.
V předním světle mám dvě malé 5W žárovičky... Co to je za skútr? Větší koloběžka? Pokud jsou žárovky homologovány pro toto použití, pak ano, můžete použít...ale asi...nebudou doplněno 01.06.22 09:21: Teď čtu... brzdové v předním světle? To bude asi jinak...
Nie, mozu tam byt len ziarovky schvalene vyrobcom pre dany reflektor. Ledkami budete oslepovat, maju uplne ine parametre ako vyzarovaci uhol a pod.
jenda22
Na Aliexpress si zadejte puvodni typ zarovek s dodatkem Led a ty si objednejte. Vyzarovaci uhel maji ten potrevny a vydrzi dlouho. Hlavne ten typ puvodni zarovky pro spravnou patici.
No to urcite, aliexpres je priam etalon homologovanych vyrobkov, ktore splnaju vsetky normy a maju parametre identicke s originalom. Este poprosim na dobru noc o Jenickovi a Marence.
Omlouvám se, myslel jsem přední parkovací světla u skútru 50 KYMCO. Nebo by šly přidat nějaké homologované přední LED světla? Ty svítí lépe než mé potkávací a chci ať je mě lépe vidět.
Zjisti si typ patice a hledej, jsem liny ho zjistovat za tebe. Smis tam dat pouze s homologaci. Treba na auto dela homologovane Osram, Philips a mozna i jini vyrobce. Lecjakou cinu tam dat nesmis, ale (bohuzel) to hromada lidi dela a nic moc se jim nedeje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.