Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám na skútru v předním světle dvě obyčejné malé žárovičky okolo 5W.
Můžu je vyměnit za LED žárovky? Jdou lépe vidět, lépe svítí.
Nebo to předpisy zakazují?
Děkuju
mám na skútru v předním světle dvě obyčejné malé žárovičky okolo 5W.
Můžu je vyměnit za LED žárovky? Jdou lépe vidět, lépe svítí.
Nebo to předpisy zakazují?
Děkuju
13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
Nie, mozu tam byt len ziarovky schvalene vyrobcom pre dany reflektor. Ledkami budete oslepovat, maju uplne ine parametre ako vyzarovaci uhol a pod.
jenda22
Na Aliexpress si zadejte puvodni typ zarovek s dodatkem Led a ty si objednejte. Vyzarovaci uhel maji ten potrevny a vydrzi dlouho. Hlavne ten typ puvodni zarovky pro spravnou patici.
re4zon
0x
Zjisti si typ patice a hledej, jsem liny ho zjistovat za tebe. Smis tam dat pouze s homologaci. Treba na auto dela homologovane Osram, Philips a mozna i jini vyrobce. Lecjakou cinu tam dat nesmis, ale (bohuzel) to hromada lidi dela a nic moc se jim nedeje.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]