Nejste přihlášen/a.
Na seřízení stačí emisní měřič a stroboskopická lampa.
Problém je v tom, že s tím dnes nikdo neumí a neví co naměří u Favorita.
Další problém je ten, že většinou seřídit pořádně nejde, protože lidi mají vytahaný řetězy, vůle v rozdělovači, netěsná sání a ztvrdlé membrány v karbu od akceleračky a obohacovače a nefunkční objemové ovladače či ucpané trysky na karbu. Origo díly nejsou a druhovýrobní už taky končí.
Pokud se neprojde vše, tak seřízením nejde udělat. Možná ti ho tak utáhnou, že emise budou na hraně a auto skoro nepojede a spíš to celé víc rozhasí.
...
Já sám jsem rád, že jsem zavčasu s Favoritem zkončil. Už mě nebavilo shánět díly na Lekra a zapalování. Ale před 10ti lety bych ti ho opravil i seřídil. S díly nebyl takový problém jako dnes.
Teoreticky by to v autorizáku umět měli - vyjedou si postupy, měli by mít i vybavení. Prakticky o tom nebudou vědět vůbec nic a bude to dělat měnič dílů metodou pokus - omyl a jen vysolíš za ty pokusy raketu. Potřebuješ najít někoho kdo to opravdu umí a má přístup k dílům (membrány apod.) Určitě někdo ze starších kdo s tim ještě jezdil... Něco jak gumidek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.