Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přívěsný vozík nebrzdeny do 450kg

Od: goodboost odpovědí: 6 změna:
Dobrý den. Sehnal jsem vozík s papíry v nedobrém stavu. Prostě jen kvůli papírům.
Chtěl bych si jako mechanik udělat nový rám. Jenže mám oblibu ve vozikach s listovými péry. Jenomže tento vozík má nápravu s gumovými projektyly. Dá se nějak přepsat v tp náprava na pérach? Děkuji moc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Ale tazatel měl teda koupit vrak vozíku, který má listová pera zapsaná v TP..

hodnocení

2x

Nedá. Musel byste si sehnat souhlasné stanovisko od výrobce.

hodnocení

0x

Nedá se to přepsat, musel byste sehnat od výrobce vozíku, že tato náprava, ke které nemáte žádné dokumenty je vhodná pro jeho vozík. Proč by to dělal?

Ale to jako mechanik tušíte, že to nejde legálně...

Co je zajímavého na listových perech?

Na listových pérech je zajímavé to, že potom vozík neposkakuje po silnici jako pingpongový míček a krásně se houpe..Taky by to mělo mít větší nosnost.. Kliková náprava na vozíku je neštěstí na kolečkách..

doutnak® - souhlas, také mám takový vůz, jízdní vlastnosti super. Pevná náprava a nad ní listová péra.

makk
hodnocení

0x

Ona je taky možnost, že ten vozík není tovární výroby. Doma dělané toho v TP moc napsáno nemají, ale co tam mají, to musíte dodržet (na STK hlídají hlavně rozměry).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]