Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinné + havarijní kalkulačka

Od: leska odpovědí: 2 změna:
Máte tip na nějakou kalkulačku pojištění bez zadání mailu atp? Zvažuji koupi nového auta, chci se jen mrknout orientačně na částky pojistek a všude chtějí telefon/mail. Je někde nějaká jednoduchá kalkulačka, orientační, jako třeba pro výpočet hypotéky na stránkách banky? Jednou jsem takhle zadala mail u pojištění a pak strašně otravovali. Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Minulý rok jsem také hledal online kalkulačku bez zadání emailu či telefonu a nenašel ( při sedmé "agentuře" na netu jsem to vzdal). Sami "srovnávači" volají, takže člověk nezaplatí za telefon nic. Telefonicky doplníš rozpočet i o bonusy, ty ti mohou rovnou "přičíst" k tomu nebo tě napadne během telefonování dotaz, který ti hned zodpoví. Můžeš je požádat i o rozpočet pouze emailem, ale po telefonu mi to přijde lepší.

ddxcx
hodnocení

0x
Twl dej tam fake číslo, email random svůj a co řešíš?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]