Dobrý den, má někdo zkušenost s tímto přístrojem. Jedna se o palubní displej SE 160,který zobrazuje spotřebu paliva. Děkuji za případné odpovědi a přeji pěkný den Marin
Díky za odpověď, ale to bych asi nezvládl. Jedna se mi o zjištění průměrné a aktuální spotřeby. Zakoupil jsem tento pristroj, ale ukazuje to úplné blbosti.
Nesmysly vám to ukazuje, protože OBD nemá údaj o aktuální spotřebě. Spotřeba v litrech na 100 km se počítá z mnoha dalších údajů (tlak paliva, doba vstřiku, otáčky, rychlost...) a univerzální diagnostika neumí výpočet pro konkrétní auto a motorizaci, protože je univerzální. doplněno 27.05.22 19:17: Když připojím OBD adaptér do auta a připojím se mobilem, u spotřeby mi to taky píše nesmysly. Zvyšuje se a snižuje podle stylu jízdy, ale přesná čísla z toho nedostanu.
martinvwcaddy
Takže je mi to v podstatě k ničemu. Jedná se mi o to, že nemám palubní počítač a potřebuji zjistit aktuální a průměrnou spotřebu. Samozřejmě vim, že se to dá spočítat. Jen pokaždé jedu s jinou zátěži a nechce ae mi to pořád počítat. Máte nějakou radu?
Průměrku vypočítá žák základky podle tankování a ujetých km, aktuální spotřeba je nic neříkající údaj s obrovským rozsahem hodnot jež se musí nějak zprůměrovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.