Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Palubní displej

Od: martinvwcaddy odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, má někdo zkušenost s tímto přístrojem. Jedna se o palubní displej SE 160,který zobrazuje spotřebu paliva.
Děkuji za případné odpovědi a přeji pěkný den
Marin

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dej fotku v jpg.

Nebo z čeho to je do čeho?

Nechceš raději do caddynky MAXIDOT?

Stačí tuším na kanále 50 odblokovat imobilizér a na 21dničce přizpůsobit nové klíče.

Dotáhnout 4 dráty a vyměnit páčku stěračů.

auto.bazos.cz/...

martinvwcaddy
hodnocení

Díky za odpověď, ale to bych asi nezvládl. Jedna se mi o zjištění průměrné a aktuální spotřeby. Zakoupil jsem tento pristroj, ale ukazuje to úplné blbosti.
Palubní displej

hodnocení

2x
Nesmysly vám to ukazuje, protože OBD nemá údaj o aktuální spotřebě. Spotřeba v litrech na 100 km se počítá z mnoha dalších údajů (tlak paliva, doba vstřiku, otáčky, rychlost...) a univerzální diagnostika neumí výpočet pro konkrétní auto a motorizaci, protože je univerzální.
doplněno 27.05.22 19:17: Když připojím OBD adaptér do auta a připojím se mobilem, u spotřeby mi to taky píše nesmysly. Zvyšuje se a snižuje podle stylu jízdy, ale přesná čísla z toho nedostanu.
martinvwcaddy
hodnocení

Takže je mi to v podstatě k ničemu. Jedná se mi o to, že nemám palubní počítač a potřebuji zjistit aktuální a průměrnou spotřebu. Samozřejmě vim, že se to dá spočítat. Jen pokaždé jedu s jinou zátěži a nechce ae mi to pořád počítat. Máte nějakou radu?
Průměrku vypočítá žák základky podle tankování a ujetých km, aktuální spotřeba je nic neříkající údaj s obrovským rozsahem hodnot jež se musí nějak zprůměrovat.

Aspoň budíky s MFA, když né Maxidota.

martinvwcaddy
hodnocení

Jak to funguje prosím?

no ještě je polodot. Ale neutším, jaký máš rok a funguje to úplně stejně, jak jsem psal.

Doplnit kabeláž, vyměnit páčku, vyměnit budíky a ty správně nakódovat, přizpůsobit jim tvoje klíče a stočit km na tvoji hodnotu u použitých budíků.

sbazar.cz/...

martinvwcaddy
hodnocení

Díky moc, já už Vám psal na Vaše inzeráty.

Nejsou moje a pohlídej si budíky dle grafiky, zda jsou pro naftu či pro benzín.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]