Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto při rozjezdu poskakuje

Od: krb odpovědí: 9 změna:

mám vw golf IV variant a při rozjezdu mi začne auto lehce poskakovat nevíte proč

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Vy padá to na závadu na spojkové lamele a nebo přítlačném talíři. Nejspíše bude ptřeba sundat převodovku a překontrolovat.

auto*
hodnocení

0x

Asi spojka. Do servisu s ním.

hodnocení

0x

Nebude to jen technikou rozjezdu?

krb
hodnocení

možná že u tebe jo ale u mě ne

kahsa*
hodnocení

0x
Nemyslí že to bude spojkou,myslím že to bude špatně sjetýma pneumatikama. Znám to, kolikrat mi to dělalo. Myslím asi tak do druhého rychlostniho stupně to děla že?
doplněno 18.05.10 00:58: Nebo prostě boule na pneumatice.
krb
hodnocení

tím to není

musilnabytek*
hodnocení

0x

kolik to má namotáno, dělá to jen se studeným nebo i s teplým motorem, a dělá to při každém rozjezdu?

krb
hodnocení

175000 km a dělá to při každým rozjezdu za studena i za tepla

U mě cukání motoru při rozjezdu způsoboval porouchaný mechanizmus dvouhmotového setrvačníku. Pokud ho tam máte, tak je to ono, žádná spojka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]