Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Popraskaný plášť

Od: libor* odpovědí: 5 změna:
Nemáte někdo radu čím utěsnit zteřelý plášť? Mám traktůrek (sekačku) a kola vydrží nafouknutý asi dva dny pak postupně utečou. Nové pláště nebo gel do cyklo duší je velká investice Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A ty ceny ti řekl prodejce toho zahradního trakůrku? Tomu by ta částka odpovídala.

Já jsem si kupoval duši do kola k rudlu a duše mne v pneuservisu stála 150Kč.

Zkus si opsat rozměr pláště a zeptej se v nějakém pneuservisu na cenu vhodné duše.

hodnocení

0x
A co dát do pláště duši?

libor*
hodnocení

To mě samozřejmě také napadlo tak jsem zjišťoval cenu za 4 duše a vyšlo to přes 2000Kč

hodnocení

0x

Kdysi jsem do propouštějících duší lil mléko Na běžné kolo z Barkase stačila decka. Těsnilo to dokonale, ale ten smrad při případném vypouštění byl strašný *blee*.

Jestli by to fungovalo i u bezdušovek ale netuším *nevi*.

Fungovalo.. Dělám to dodnes..U aut na dojetí..A u motorek jsem to dělal taky..Ale do mlíka dávám ještě škrob na prádlo tekutý..To mají v drogerii za pár korun a utíkat to vždy přestalo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]