Zdravím, plánujeme s kamarádem výlet do chorvatska trabantem. Trabanta vlastním necelý rok a mám s ním najeto cca 1500km a zatím bez větších poruch. Tudíž s ním nemám mnoho zkušeností co se týče poruch apod. Proto se ptám zkušenějších co trabanta mají nebo měli co si určitě vzít sebou, abychom nejeli zpátky na podvalu
Ja bych si vzal kompletní zapalovaní : Kladívka,kondenzator,fajfku,svíčky Dale dost oleje M2T nebo jinej olej pro dvoutakty aby se dal míchat do benzinu Ja bych si vzal i založní sadu brzdových paken pokud teda nemaš ty brzdy fungl nový Dale nahradní klínový řemen,žarovky,pojistky,tažnou tyč Lecos by možná řešila i dobrá cestovní pojistka
olinl
..klínový řemen a M2T určitě, ale při spotřebě, nepohodlnosti a rychlosti Tráboše bych doporučil dost financí na benzín a nějaké léčivo na bolavá záda a něco na nervy.. Trabant za mě není na dlouhé cesty-resp. přespávat v něm žádná sláva..
Ještě nad rámec toho co píše ďábel bych vzal sprej na opravu pneumatik,knoty na opravu pneumatik a kompresorek na 12v.. pokud má trabant zásuvku..a pokud ne,tak dodělat anebo předělat dráty kompresoru na krokodýlky.Pak benzínovou hadici a filtřík na ní.Gumičku do benzinovýho kohoutku.Dabel psal pakny..tak já přidám brzd.prasátka..Brzd.kapalinu..A vercajk na opravy toho všeho..Kouknout jestli je dost oleje v převodovce..
To co si máte vzít sebou již popsali předchozí. Já jen jednu zkušenost. Krátká cesta s Trabantem z Čech do Chorvatska nepředstavuje pro toto auto žádný problém. Je to již asi 35 nebo 40 let, když jsme ráno na hotelu v Baku u Kaspického moře vyšli na balkon, pohlédli dolů na parkoviště a nevěřili jsme svým očím. V noci tam museli, tehdy až z NDR /podle SPZ/ dorazit a zaparkovat dva Trabanty, každý z nich měl ještě za sebou malý obytný přívěs pro dvě osoby.
nunik
Přibáň s tím objel planetu, tak co by to nedojelo do Chorvatska, že . Nicméně by nebylo od věci, kdyby Ti Trabanti jeli 2 nebo alespoň 3 spolu, že by jako byla jistota, že se alespoň jeden vrátí zpátky domů. Prostě jeden hlavní a 2 za ním na součástky
A pokud má ještě starou verzi uchycení ventilátoru kovovým pásem tak několik kusů náhradních pásů. Protože to je snad nejčastejší věc co odchází, proto později přešli na uchycení šrouby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.