Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu pro známě: mají starší zachovalý vozík za auto, vždycky STK bez problémů, ale letos zjistili, že kola jsou jiná než v TP. Mají 155 / 14 , 5 děr, ale otvor pro nábu je 7,8 cm , šrouby od středu do středu 4,7 cm, protože na internetu nedělají, tak jsem jim jiná kola hledala, ptala jsem se i v pneubazarech a nic. Nevíte, dá se to v TP průkaze změnit? Nějak tomu nerozumím,o autech nic nevím,tak se ptám, jak mi to řekli. Moc děkuji.
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Nějak nechápu co vlastně máte za problém.. Někdo vyměnil náboje kol a dal kola, která nejsou zapsaná? Nebo máte jen špatný rozměr pneumatik?
lenulakr*
Já tomu nerozumím, celé roky nic u STK nevadilo a nyní neprošli. Jak mi vysvětlovali, tak jsou zapsaná jiná kola a ta,která v TP jsou, nemůžou sehnat.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]