Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poškozený EGR ventil

Od: klarsvob odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, autům nerozumím, proto se omlouvám za své vyjadřování a popisování problému. Měla jsem půjčený auto od příbuzného ( Škoda Yetti, rok výroby 2014), které mi po pár najetých kilometrech opakovaně nešlo nastartovat. V servise řekli, že je rozbitý EGR ventil. No a vzhledem k tomu, že jsem to měla půjčený jako poslední, tak se nabízí možnost, že jsem to rozbila já. Moje otázka je: jak se ničí EGR ventil? A mohla jsem to za najetých cca 500km opravdu zničit já?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrovic
hodnocení

2x

Ne, nemohla jste ho zničit Vy. To byste musela do něj praštit kladivem. Jinak prostě odešel ve špatnou chvíli.

jenda22
hodnocení

2x
Jak bylo uvedeno, nemohla. Mozna jej staci rozebrat a dekarbonovat. V naproste cetsine pripadu to staci.

hodnocení

0x
Egry na těch autech běžně odchazí vetšinou se zanesou karbonem ale odejdou i po elektrické strance
Múžete bejt v klidu neni to vaše chyba

hodnocení

0x
Co dělá kontrolka imobilizéru?

hodnocení

0x
Chápu dobře, že vám jde o to,zda platit tomu,kdo vám to půjčil, abyste měla čisté svědomí? Můžete tomu,kdo vám to půjčil dát nějaké peníze za zápůjčku, ať to použije na opravu za kterou vy absolutně nemůžete..To by se stalo tak jako tak a styl jízdy za to vpodstatě nemůže.Ten karbon se tam tvoří desítky tisíc km.A jestli je závada elektrická,tak už to tuplem není vaše chyba

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]