Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fabia 1.4 mpi - kde seženu tuto hadici?

Od: arilaz odpovědí: 17 změna:

Zdravím, praskla mi tato hadice u Fabie 1.4 mpi. Hned za sponou (jak je termostat). Takže asi 500ml kapaliny vystříklo a mám to pod kapotou všude. Nevím ale, kde ji sehnat. Nevíte někdo číslo dílu? Díky za pomoc.

Fabia 1.4 mpi - kde seženu tuto hadici?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na vrakovišti.

6Y0121049D

hodnocení

2x

Stačí kus rovné horkovodní hadice o stejném vnitřním průměru a kus trubky o průměru stejné, jako je vnitřní průměr hadice. Poškozený kus uříznout a nahradit kusem nové hadice.

arilaz
hodnocení

Děkuju za odpověď, ale nepotěšil jste mě. Trochu jsem si to myslel. Zkusím pogooglit, jestli náhodou nějaký eshop nemá. Předpokládám, že zkoušet nějak zadělat díru (prasklinu) nemá moc význam.

Pokud nechcete řešit za chvíli to samé,tak opravdu nemá cenu to lepit čímkoliv..

arilaz
hodnocení

A nevíte náhodou prosím, kolik má průměr ta hadice? Délku si změřím, ale odpojovat se mi to nechce, protože mi z toho hned poteče chladička. Nahradím celou tu hadici.

jenda22
hodnocení

0x
Autokelly a spousty dalsich. Cena od 100 Kc.

Ne nemají. Jen tu spodní. Tu horní ne. Jen k té horní plastová kolena s rychlospojkou.

arilaz
hodnocení

nahrávám ještě foto, jak přesně to u mě vypadá (moje foto)

Fabia 1.4 mpi - kde seženu tuto hadici? #2

Jen tak pro info, kolik má ta Fábka najeto, že prdne hadice? Dík. Mám jednu v rodině 87tis, tak ať vím, kdy se připravit :)

Ještě mě napadlo to prdlé místo říznout a vrazit spojku

1J0121087B

asd1

Ta je lomená... Ale ano vytočit rovnou spojku = kus trubky s rantlem na koncích, hadici říznout, vrazit spojku + dvě spony a je to... I když celá hadic vypadá bídně tak může za chvíli prdnout vedle..

Nějaký funglovky i alternativní možná budou, číslo dílu jde taky dohledat v katalogu, bez čísla je myslim "hadice od termostatu k chladiči", stejný můžou být použitý i pro VW nebo Seat..

LUPO

6X0121101D

Octavia AMD 1.4 8v

1U0121049

Možná ta Octaviácká a zkrátit.

arilaz
hodnocení

Nájezd mám teď 255 000km. Nikdy negarážované, předchozí majitelé hadicím žádnou péči taky nedali.
A stala se mi s tímto i další nepříjemnost.. Když jsem koukal, kam všude stříkla voda z prasklé hadice, zjistil jsem, že mi nějaký hlodavec uštípl kabel lamda sondy na obou koncích!

Fabia 1.4 mpi - kde seženu tuto hadici? #3
Fabia 1.4 mpi - kde seženu tuto hadici? #4

arilaz
hodnocení

Jinak díky všem za pomoc. Nakonec se dneska na webu nedalekého vrakoviště objevila v nabídce tahle vzácná hadice v docela pěkném stavu (již ji mám doma), zítra namontuju. Cena 150,-

24.05.22 23:47

*palec*

jenda22
hodnocení

0x

Jendo, to je ta spodní s vypouštěcím kohoutem. On shání tu horní!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]