Není to dobrý nápad . Jedině v případě, že jste v mládí vlastnil nějakého fichtla a umíte si opravit všelijaké závady.Je to ČÍNSKÉ a měl jsem možnost vlastnit dva exempláře ČÍNSKÝCH skútrů.. Vypadá to lákavě,ale pokud chcete řešit problémy,tak si ho kupte.Rozepisovat se nebudu,je to zbytečné.. věřte mi.Kupte za ty peníze klidně jakýkoliv starší skútr nějaké známé renomované značky s malým nájezdem a budete spokojen.Na rok výroby vůbec nekoukejte..jen parametry a stav! Tenhle xindl z Kelly jen pokud jste masochista
Jo,jo, to jsem řešil před 7 léty,nová čína stála stejně jako jeté italské , japonské a já koupi tu čínu... no nafackoval bych si.Ale první tři roky bez problému,poté sytič,karburátor,variator,relé...no a zrovna dneska jsem měnil starter.Navíc plasty křechké při montáži se lámou,no škoda mluvit
zrovna teď se taky jeden nechal nachytat na pěkný kabátek,při přebírání na prodejně se dolila nádrž do plna,aby vzápětí část někudy cestou po rámu skončila na zemi,,zatím z koupě sešlo(byl to stejný model)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.