Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké auto?

Od: allen odpovědí: 16 změna:
Jaké auto byste mi doporučili? Mám rozpočet tak 220 tisíc max. Budu to mít na každodenní dojíždění do práce cca 20km tam a 20km zpět. Nejsem žádný profi řidič, ani to nechci na machrování. Prostě nějaký spolehlivý auto, který mi nesežere výplatu. Děkuji:)

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jjj
hodnocení

2x
Červené ...
allen
hodnocení

Teď mám červené a už nikdy víc. Celý se mi oloupalo z laku a teď vypadá jak nepovedený pirát z Karibiku. Takže děkuji za radu, ale radši ne. :D

lubosnovak
hodnocení

0x
Škoda Octavia I RS 1.8 T 132kW. Velice spolehlivé auto se spolehlivým motorem.
Tak to mu tu výplatu sežere jen na palivu :))
krtek6

ona je to docela raketa i když to předěláš na plyn*smich* rázem jezdíš levněji

lubosnovak
Kecy v kleci. Navíc u ojetiny jde hlavně o spolehlivost. Když nemusí člověk často do servisu, může za ušetřené prachy více tankovat.
A jetá žere ještě olej litr na tisíc km

spu
hodnocení

0x

Opel Astra

hodnocení

0x

Jaké? to musíte alespoň určit velikost-mini-škoda Citigo; VW UP, malé-škoda Fabia; VW Polo; P-208, nižší střední-VW Golf; š Octavia; P-308 or C4, střední třída-VW Passat, š-Superb,...

hodnocení

0x

auto za 220 tisíc na ježdění kolem komínu je trochu velký luxus. Na tohle stačí klidně něco za pětinu až desetinu té hodnoty.

jm
hodnocení

0x
Požadavkům by mohlo vyhovět Suzuki Sx4 1,9D 4WD 85000,- s generálním servisem ... To vyjde na celkových třeba 130.000 a zbytek na palivo pro první roky.
jm

hodnocení

0x
Jediná Tesla nesežere výplatu. Dobíjet lze zdarma a servis nepotřebuje.
sparcoo*
Tohle je dobrý vtip.
S Teslou jezdím častěji do servisu než s Dacii.
To je auto pro fajnšmekra né řidiče.

@stir

Dobíjet zadarmo? A kde?

Mimochodem, jaký musíte mít při dobíjení "zadarmo" nájezd , aby se srovnaly náklady s benziňákem?

sparcoo*
hodnocení

0x
Super auto do 100 tisíc bude VW Golf IV - vyvářený po generálce s dieselem.
Megane 2 a 3 generace
Hyundai i20, Dacia Sandero
Kia Rio, Honda Jazz, Renault Clio
Suzuki SX4, Yaris
Všechno fajn auta s minimální údržbou bez ukrytých kurvítek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]