Nejste přihlášen/a.
Dobry den,prodal jsem motocykl s tím že po doplatku zbyvající ceny bude kupujícímu dán velky TP. Jenze od te doby jsem ho nevydel,zadnou kupni smlouvu jsme nesepisovali a ja bych nyní chtel motocykl trvale vyřadit z evidence.Na uřadu po mě chteli doklad o likvidaci a kde ho mam vzit kdyz nemam ani motorku pouze velky TP?Nebo jak to udelat aby ji vymazaly z registru?
Není to vůči dotyčnému kupci trošku podpásovka-mohlo se stát cokoliv,co nemohl ovlivnit-třeba leží někdě v nemocnici a nemá možnost něco řešit...Než to vyřadit,což už je nevratný,nebude lepší to odhlásit na něj(bezplatně a napočkání)a tím to máte do budoucna zcela z obliga...A´t tak či onak(ať odhláška nebo vyřazení),stejně jak píšete,o zbytek peněz už jste přišel-čili je to v podstatě jedno...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.