Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám skoro 5 let Golf Sportsvan a delší dobu jsem s tím nejezdil a totálně se vybila autobaterie.Poté co jsem ji oživil tak možná to s tím asi nesouvisí ale venkovní teplotní čidlo ukazuje najednou permanentně 60 stupňů a ani se nehne.Pravděpodobně z tohoto důvodu klima fouká jen obyč vzduch - ani chladný, ani teplý .Když dám teplotu na max tak pořád stejný a dolů taky stejný. Je to ještě asi 4 měsíce v záruce tak se asi objednám ale neměl někdo podobnou zkušenost co by to mohlo být a jestli to nesouvisí s vybitou baterií, případně nějakým nastavením či restartem po vybité baterii? Díky
1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]