Golf Sportsvan-venkovní čidlo ukazuje 60 stupňů + nefunkční klima
Od:jafreodpovědí:1změna:
Ahoj, mám skoro 5 let Golf Sportsvan a delší dobu jsem s tím nejezdil a totálně se vybila autobaterie.Poté co jsem ji oživil tak možná to s tím asi nesouvisí ale venkovní teplotní čidlo ukazuje najednou permanentně 60 stupňů a ani se nehne.Pravděpodobně z tohoto důvodu klima fouká jen obyč vzduch - ani chladný, ani teplý .Když dám teplotu na max tak pořád stejný a dolů taky stejný. Je to ještě asi 4 měsíce v záruce tak se asi objednám ale neměl někdo podobnou zkušenost co by to mohlo být a jestli to nesouvisí s vybitou baterií, případně nějakým nastavením či restartem po vybité baterii? Díky
Známému na BMW trojkové řady ukazuje při teplotách pod nulou tuším 30 stupňů, ale vše mu ohledně "teplot" uvnitř auta jinak funguje. Zatím se tím podrobněji nezabýval..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.