Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto pro rodinu s vetsim vnitrnim prostorem

Od: petrnovak odpovědí: 1 změna:

Dobry den, dovolil bych si pozadat o radu ohledne vozu pro rodinu - 2 deti 10 a 11 let a dalsi na ceste. Predchozi vuz jsem mel Ford Galaxy a z hlediska prostoru idealni, chtel jsem neco trochu sportovnejsiho a zvolil VW Allspace. S tim mam vybornou zkusenost po vsech strankach, bude mi za rok ale koncit operativni leasing a manzelka tlaci na neco s idealne trochu vetsim prostorem uvnitr. Moje predstava byla opet neco v podobne stredni tride a zase trochu sportovnejsi, tj. Galaxy/Sharan pouze jako zalozni varianta. Na auta nejsem expert, ale pripada mi, ze moznosti pro me moc neni. Znamy mi doporucoval Hyundai Santa Fe, to se mi ale uplne nelibi (obecne Asie spis ne). Co se mi zamlouva je XC90, to uz je bohuzel cenove trochu mimo. Jinak cenu stanovit je tezsi, beru si to na operak a dost se ted menily podminky a slevy od vyrobcu (napr. leasingova firma mi rikala, ze VW jsou ted dost spatni zrusli ruzne slevy pro OSVC apod.), ale idealne bych nechtel jit pres 20tis. mesicne bez DPH na 4/5 let. Divam se ted na BMW X5, to mi prijde prostornejsi a cenove bych se tam mozna mohl vejit. Pokud by nekdo mohl dat jeste dalsi tip, byl bych rad. Diky.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lubosnovak
hodnocení

0x

Ssangyong Rexton, za cenu ani ne 1 milion kč obrovské auto, které utáhne 3 tuny a uveze až 7 lidí.

Posílám odkaz: ssangyong.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]