Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Silniční daň

Od: heja* odpovědí: 13 změna:

Mohu nyní jezdit po dálnici bez dálniční známky?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Můžete. Ale pokuty budete platit sám.
A co má dálniční známka společného se silniční daní?

hodnocení

1x

Pokud jsi Ukrajinec a máš ukr. RZ, pak ano.

doplněno 10.05.22 19:25:

Asi neposloucháš a nečteš média. Na to jsem nepřišel já, ale naše superchytrá fialová vláda.

doplněno 10.05.22 21:48:

@genehawkins: Tady to máš od MDČR černé na bílém. Žádný policajt nebude v současné situaci zkoumat, zda ten ukrajinec jede humanitární jízdu nebo ne *smich*

Jak jsi na takovou hloupost přišel?

Zase sis něco popletl, ale měl bys být s těmi hoaxy opatrný a nešířit je...

Já to znám, to jen ty meleš nesmysly. Ukrajinská značka rozhodně od povinnosti platit nezbavuje.

Tys dokonce ani nenašel, s čím sis to spletl. Že vozidlo s ukrajinskou značkou nemusí platit, pokud po dobu nouzového stavu využijí síť zpoplatněných dálnic na cestě do bezpečí před válečným konfliktem.

Což ale rozhodně není to, cos lživě tvrdil. A nemáš ani tolik cti, abys to uznal...

Kecy, kecy, kecy. Šedivá je teorie, zelený je strom života. Pochopitelně znám to, co se mi tu snažíš podsouvat jako neznalost. To jen ty nejsi ochotný uznat, že praxe je trochu jiná, než nařizuje předpis. A pokud jsou Češi vynalézaví v obcházení předpisů, pak Ukrajinci Čechy hravě strčí do kapsy.

Taže jsme si vyjasnili názory a další diskuzi mezi námi považuji za neplodnou a zbytečnou.

Aha, takže je to tebou úmyslně porušené pravidlo Z1. Poskytovat úmyslně špatnou radu.

007cz
To nebude Z1čka, to bude flastenectví.
My víme že vy kremloboti byste je nejradši postříleli.

hodnocení

0x

Pokud myslíte bez té nalepené na okně, tak dokonce musíte. Ta už totiž pár let neexistuje ;).

hodnocení

0x

Ne

Silniční daň a dálniční známka není totéž.

hodnocení

0x

Silniční daň a dálniční známka jsou dvě naprosto odlišné věci. Dálniční známka ve fyzické podobě si myslím, že snad již neexistuje- buď si ji zaplatíte na Vaši SPZ u benzinky / a to si myslím, že pouze některé/ a nebo přes

edalnice.cz/...

si ji zaplatíte na svě vozidlo, svou SPZ

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]