Nejste přihlášen/a.
Pokud jsi Ukrajinec a máš ukr. RZ, pak ano.
Asi neposloucháš a nečteš média. Na to jsem nepřišel já, ale naše superchytrá fialová vláda.
@genehawkins: Tady to máš od MDČR černé na bílém. Žádný policajt nebude v současné situaci zkoumat, zda ten ukrajinec jede humanitární jízdu nebo ne
Já to znám, to jen ty meleš nesmysly. Ukrajinská značka rozhodně od povinnosti platit nezbavuje.
Tys dokonce ani nenašel, s čím sis to spletl. Že vozidlo s ukrajinskou značkou nemusí platit, pokud po dobu nouzového stavu využijí síť zpoplatněných dálnic na cestě do bezpečí před válečným konfliktem.
Což ale rozhodně není to, cos lživě tvrdil. A nemáš ani tolik cti, abys to uznal...
Kecy, kecy, kecy. Šedivá je teorie, zelený je strom života. Pochopitelně znám to, co se mi tu snažíš podsouvat jako neznalost. To jen ty nejsi ochotný uznat, že praxe je trochu jiná, než nařizuje předpis. A pokud jsou Češi vynalézaví v obcházení předpisů, pak Ukrajinci Čechy hravě strčí do kapsy.
Taže jsme si vyjasnili názory a další diskuzi mezi námi považuji za neplodnou a zbytečnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.