Jakýkoliv do 4taktní moto,pokud je to 4takt.. Anebo jakýkoli do 2taktní moto,pokud je to dvoutaktní.Ale do dvoutaktu asi plnou syntetiku... Půjčil jsem si pro synovce 2takt dětskou čtyřkolku a zadřela se i na 2takt Castrol polosyntetický.Ale to přisuzuju kvalitě výroby motoru
Yamasaki je přece China,nepletu li se .U té zadřené čtyřkolky jsem objednal nový válec s pístem a NOVÉ kroužky měly v sobě díry! Kroužek tloušťky 3mm byl z tak mizerného materiálu, že v něm byly okem viditelné díry! Použil jsem nakonec ty původní.Segrovka pístního čepu neměla žádné předpětí a navíc vyrobeno z bláta.Bylo nutné to natáhnout,aby to vůbec drželo v dražce a tím pádem čep v díře... Hrůza.. Nedivím se, že se to zadřelo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.