Nejste přihlášen/a.
Hezký den, prosím, jak postupovat v případě, že po zemřelém otci zbyl starší motocykl (pionýr), který neodhlásil v evidence a adresu TP měl totožnou se mnou (dcerou)? Děkuji. Radana L.
1x
Jak to bude když se otevře dědictví a zdědí to? A může odmítnout dědictví jen tu motorku, když předtim zdědil a nezřekl se?
Navic odmítnout dědictví pionýra je docela hloupost. V dobrém stavu se nedávno na dražbě prodal mustang přes 35000.- a to už za trochu papírování snad stojí. Když jsem to viděl byl jsem docela naštvanej že jsem se zetěm vyměnil samého minimálně jetého mustanga za ojetý 125ccm skútr. Dát ho do takové aukce, mohl jsem mít skútr nový.
Děkuji všem za odpovědi, samozřejmě moto v depozitu není ("leží" v garáži na chalupě) a platit dále povinné ručení se mi nechce, když moto není využíváno.. K odhlášení je třeba též doklad o ekologické likvidaci předpokládám. děkuji.
On už je to dneska oficiálně veterán takže to sběratelé skupují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.