Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výbava Style nebo L&K?

Od: alesek odpovědí: 15 změna:
Zdravím,
kupuji nového Kodiaqa a přemýšlím, jestli zvolit výbavu Style nebo L&K. Pro výbavu Style hraje možnost objednat barvu z programu zvláštní lakování Oranžová Cayenne, což u L&K nelze. Pro L&K zase hraje punc luxusu.
Prosím poraďte.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

runner2
hodnocení

1x
To bude subjektivni, ja pokud bych si vybiral takto drahe a nove auto tak bych urcite uprednostnil oblibenou barvu. Sam jsem jednou pri koupi noveho auta sahl s barvou unahlene dost vedle a dlouho me to stvalo.
alesek
hodnocení

No právě, takovu chybu nechci udělat. *bzum*

jarin*
hodnocení

0x

Škodovka a punc luxusu..ale prosim Vás. To spíš Audi, ta je úplně jinde.

alesek
hodnocení

Ten punc luxusu jsem samozřejmě myslel obrazně, v mezích možností škodovky.

tomaso
hodnocení

0x
Já bych si vybral výbavu podle prvků, které chci, ne podle toho co si bude myslet soused...
alesek
hodnocení

Má otázka byla nepochopena, mně nejde o to, co si myslí soused, ale o to co se libí mně. Mně se líbí to i to. Ale ta oranžová cayenne je fakt úchvatná, nejradši bych ji měl v Kodiaqu L&K.
tomaso
A je problém si dát tu oranžovou ve style a přikoupit vše co chybí z LK? Nebo vám jde i o to mit na aute ten odznacek LK?
alesek
hodnocení

Plaketky se dají také dokoupit, ovšem vyrýt do sedadel nápis Laurin & Klement jaksi už dodatečně nejde. Ale to bych přežil.
Asi objednám Style a nacpu tam vše z L&K.
tomaso
Jo tak, tak v tom případě to nedělej. Budeš vědět,že je to auto vlastne falešný L&K a nedá ti to spát...
alesek
hodnocení

*smich*
Stejně nechápu, že u Superba L&K jde zvláštní lakování objednat, ale u Kodiaqa nikoli...

I sedačky LaK jdou koupit.

Dokonce i jen ty potahy! Protože v případě nehody se potah zničí airbagem a sedačka se k vůli tomu nevyhazuje, ale mechanik mění molitan, potah a airbag a zrenovuje zpět.

alesek

Aha, to jsem nevěděl.

Na VW koncern jde sehnat úplně vše. Od šroubku, přes potah po polomotory či karosářské díly. Komplet vše z čeho je vůz poskládán. I elektroinstalační svazky, gumy, lišty, skla, vše ;)

alesek

Díky za informace.

Řeknu ti ještě, že jsem se byl v autorizáku optat, zda mi můžou nakonfigurovat na Caddy MAXI kapsáře z verze Tramp/Beach do obyč LIFE. Prý nelze.

Na odpověď, že tam je příprava v karoserii a jen se řízne tapec a dodají plastové průchodky a příchytky z háčky a samotné kapsáře,... na to kravaťák mlčel...

Takže asi tak.

Všechno jde i když ti to nedají ;).

Vždy je to otázka peněz a pokud si to neuděláš svépomocně a neposháníš veškeré díly, tak je to otázka i mechanika, zda to svede.

Ale jde to. Nezoufej ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]