Nejste přihlášen/a.
Nevím teda, jak to může téct ,,spodem´´ ale to může být tím, že jste utajil, do čeho jste tu močku vlastně lil. Mě se to stalo taky, poměrně kuriózně, šéfík mi dal klíče od Partnera, že to mám dolít - jenže mi dal klíče od jiného. Pažouty to mají pod jedním víčkem na blatníku, je tam hrdlo na naftu i na močku, takže když jsem držel kanystr s močkou, tak to prostě šplejchlo ven. Umyl jsem si boty, natočil kýbl čisté vody po uzavření modrého víčka jsem to prostě opláchl vodou z toho kýble - ona je močka svinstvo, když se to nechá, může to pak reznout.
Berlingo a Partner jsou stejný auta lišící se jen čenichem a logem A rezerva je sice pod autem, ale až úplně vzadu a to to ještě uprostřed šíře auta. Tam by se ta přelitá močka dostat neměla, při přelití to teče dolů a na zem. Ovšem pokud rezervu vyndáte a umyjete určitě jí jen prospějete. Krom toho není vůbec od věci promáznout ten šroub, co drží rezervu pod autem. Mám v živé paměti, jak jsem u starého Partnera mordoval před lety v zimě a sněhu rezervu a nemít sebou komplet vercajk se dvěma velkými hasáky, vůbec bych ji ven nedostal - bylo to totálně zarezlý
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.