Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak získat malý TP?

Od: karlosx odpovědí: 3 změna:

Rád bych navázal na tohle téma poradte.cz/...

Jelikož to nejde odhlásit, tak bych rád měl malý TP, který mi chybí, jde to nějak nebo ne?

Mluvil jsem s kamarádem, co dělá policajta a za chybějící malej TP je prej pokuta "jen 500"ale při každý kontrole se mně to platit nechce, nehledě na další otázky co by mohly následovat.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

policista na místě může udělit za jakýkoliv přestupek do výše 2 500Kč.

cyril*
hodnocení

0x

Je možné, že kamarád dělá policajta, ale asi blbě nebo jste se jej špatně zeptal. Tu výše uvedenou pokutu dostane provozovatel či vlastník pokud je přistižen za volantem při kontrole bez ORV. Je-li ale přistižen bez dokladu k vozidlu řidič,kterému vozidlo nepatří (není na něho registrováno) pak těch 500,- si můžete nechat na cestu vlakem do cíle cesty a přestupek bude řešen zcela odlišně a zcela jistě nepříznivě pro přistiženého řidiče.

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

už jsem ti to minule opakovaně vysvětlil, ale podle tvé reakce a usuzuji, že jsi také nadprůměrně inteligentní a dobře vycvičený policajt, protože jsi vůbec nic nepochopil a opět se tady vyptáváš jako naivní pětileté dítě...a pořád na to samé...kdyby jsis to cp jsem ti minule napsal několikrát přečetl, tak by to možná dopslo, že pokud nejsi zapsán v registru a v techničáku jako provozovatel, tak nemůžeš ani o nic žádat...pokud nemáš platnou plnou moc od provozovatele, nemůžeš také o nic žádat...dokud neuděláš to, co jsem ti napsal minule, nebudeš mít malý TP...přestaň sem už konečně psát ty opakující se přiblblé dotazy a začni jednat...kdyby jsi chtěl příště vědet, zda můžeš změnit barvu u auta, zapsat tažné zařízení, zapsat jiná kola, udělat přestavnu, tak NE. NIC nemůžeš, dokud si nedořešíš vztahy k autu s dědici a následně s úřadem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]