Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měrka oleje

Od: milten odpovědí: 11 změna:

Zdravím, po delší době jsem si všiml, že mám špatnou měrku oleje. Uchycení měrky (trychrýř měrky) praskl a tím pádem měrku nelze do ničeho zašroubovat aby držela jak má. Lze je možné to nějak nahradit nějakou jinou? Nebo má někdo zkušenost s touto vadou, případně jak to opravil. Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepeek
hodnocení

1x

A prozradíte nám co máte za auto? Nicméně určitě to půjde vyměnit za neprasklej díl např. z vrakáče

asd1

Trychtýř a šroubování... to mi přijde spíš jako sekačka než auto *smich*

milten
Audi A4 B5 1.6 1996

hodnocení

0x

Proč to nahrazovat jinou?

Proč nesehnat stejnou novou nebo z vrakáče bez poškození a vyměnit?

Co máš za auto?

Motor, výrobce auta, model auta, rok výroby!

milten
Sorry já debil to zapomněl doplnit... :D
Audi A4 B5 1.6 1996

hodnocení

0x
Na O1 jsem tu plastovou trubku bez problému koupil novou. Jen bylo potřeba opatrně vyjmout zbytek, který zůstal v otvoru v motoru, aby nespadl dovnitř.
U Renaultu Scénic mi plastová měrka spadla do vany.. její ulomená půlka..Koupil jsem novou i s plastovým víčkem, které se šroubuje a to už má ocelovou měrku.. naštěstí tenčí, takže se protáhne kolem toho zalomeného zbytku.Asi je to prasárna,ale vanu jsem fakt sundavat nechtěl.Zkusil jsem odmontovat vodící trubku měrky,ale je to níž (ten zlomený kus)..

hodnocení

0x

06D103634

google.cz/...

Je to ona?

Měrka oleje
milten
Ano, 35 by to měla být

hodnocení

0x
Ja uz to menil na octavkach i passatech počitam u toho audi to pude taky
Vyndat starou a než daš novou tak si konec kapku ohřej horkovzduchem pude pak nacvaknout jedna básen *palec*
milten
Dnes jsem byl v autodilech, zítra dojde tak pro ni pojedu, je menší než co je na skodavkach, každopádně umisťuje se normálně ze shora zasunutím - nacvaknutím? :D
Toto je ta moje co objednával...
profidily.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]