Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Karta ridice

Od: dremon odpovědí: 10 změna:

chtel sem se zeptat kde se da udelt karta ridice a co vse proto musim mit? diky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kartu řidiče zakládá místní dporavně správní úřad,a její založení jde úplně mimo vás.Takže vás vůbec nemusí zajímat.

hodnocení

0x

kartu do digitálního tachografu vydá za 200Kč na evidenci řidičů. Tam kde vedou Váš řidičák, tam vydají kartu.

ladislavtikal*
hodnocení

pockejte pane Milane ja tady kamaradovi koukal na net a tady je za 700kč? takze ma si zadat na ispektoratu kde se vydavaji ridicsky prukaz? protoze chce jezdit a chteji po nem kartu do tachografu

Ladislave, omlouvám se, uvedl jsem asi starou cenu, páč já to měl za 200Kč, nakonec jsem nepotřeboval digitál, páč náklaďák se nekoupil a jezdím na kolečka

Takže se omlouvám za cenu, ale každopádně tam kde vedou jeho řidičák, tam mu vydají kartu.

ladislavtikal*
hodnocení

aha tak diky ja ho tam poslu tak sem to blbe pochopil nekde psali ze se zada v praze tak oni to tam asi posilaji z toho uradu diky

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

naivně jsem si myslel, že tyto věci se důkladně probírají v autoškole...

cyril*

Pokud si naivně myslíte, že každý má řidičák jako Vy, to jest, že autoškolu absolvoval nejdéle před pěti lety, pak ano. Jsou však i tací jedinci mezi řidičskou veřejností, kteří absolvovali výcvik v autoškole dříve než jste byl na světě, a to byly doby, kdy karta řidiče byla stejný nesmysl jako mobilní telefon.

cyrile, souhlas,

naposledy jsem absolvoval rozšíření v autoškole v roce 1975.

Od té doby jen profesní způsobilost...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]