Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena za 1km Multikárou M25

Od: davidpr odpovědí: 10 změna:
Koupil jsem Multikárou M25 a nevím kolik účtovat za 1km.Jak na fakturu, tak jen pro "rodinu".

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Co tak koukám po netu, tak 15-20 Kč za km bez daně. Záleží, jak mají placenou nakládku. Tak např. 16 Kč/km. Nakládka/vykládka 60 Kč za 15 minut.
Minimálně např. 250Kč. Vše bez daně. Aby někdo nechtěl odvézt něco 2 km za pár korun.
Pro známé od pozvání na oběd až po plnou cenu.

sirokko
hodnocení

0x

Já bych dal cenu za používání historického vozu. Nic tam nenaložíš, ale ta nostalgie se zaplatit nedá.

max2
Tak to je tak 500/ hodina.
k2

Nic nenalozi? Ktere jine auto s rozmery Multikary odveze a sklopi (samozrejme v pripade 3s sklapecky) 1m^3 betonu? On ten veteran dodnes tak uplne nema nahradu, protoze jakykoliv jiny (soucasny) valnik-sklopka je velky a tezky...

davidpr
Přesně. Je 3s

davidpr
hodnocení

Je komplet, hotová a plně funkční.

joudic*
hodnocení

0x
dodavka s valnikem ze stavebnin, kam by se vlezla i cela multikara si bere za cca 10km 350

hodnocení

0x
Mám něco podobného a jezdím za 15,-/km. Není to moc, ale tak akorát na naftu a pár drobností. Určitě bych na tom ale nestavěl podnikání.
Nicméně za 25,- už člověk sežene nějakou 5t
k2

Multikaru si ale objednate kdyz potrebujete neco odvezt do "malych" prostor, nebo nekam, kde je vjezd pro max 3,5t

A? Není přeci problém přivézt klidně tatru a rozvozit to třeba smykáčem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]