Zdravím, absolvují autoškolu již 2 měsíce (již 8 teoretickych hodin po 90 minutách) ovšem stále mě nepustili za volant, říkali že do 4 měsíců bez problemu. Když se ale na hodině zeptám kdy budu mít jízdy, řeknou mi, že musím být trpělivá že nestíhají a že se nevzpamatovali ještě ani z covidu že tam mají ještě kluky motorkáře z minulého podzimu. Což ano já chápu, že asi mají hodně lidí. Jenomže oni furt přibírají a přibírají. Také hodiny vypadají tak, že sedneme k počítači a píšeme testy, žádná docházka žádný systém. Každou hodinu jet okruhy od znova a pokud není bez chyb nejde se dal. Holčina vedle mě tam byla po druhé a hned ji dali na křižovatky a zdravovědu. Kam mě dali až 5. Hodinu a to ještě jsem nedostal k té zdravovědě, a není to tím že by to vše měla bez chyb, samozřejmě chyb moc ale pustili ji dal. Má cenu v takové autoškole zůstávat nebo radši přejít? Dnes jsem se dozvěděla že do tohohle roku ten řidičák snad mít budeme : )
No vidíš... Já neměl ani jednu hodinu teorie (nebyla povinná), tu jsem si zkoušel jen v aplikaci a ihned jsem šel jezdit.. Být tebou, už jsem dávno jinde.. Autoškolu jsem dělal před rokem a půl.
fuhhh
Ono asi se držím protože táta je s panem kamarád a chodí k němu na školení. Najednu stranu se taťka drží "prvně se musíš něco naučit, když nic neumíš, za volant tě nepustí" přijde mi to hloupost.
Tak to já to měl komplikovanější- na motorce jsem odjel 5 minut a učitel řekl- ty to umíš, už žádné jizdy nebudou. Na auto /dělali jsme současně B a C/ jsme bez jakekoliv teorie,...odvezli nějaký materiál na stavbu, po vyložení učitel rekl- tak za to sedni a jedem zpátky. Tak jsem sedl za volant S5T a jeli jsme zpět. Ještě, že jsem koukal jak učitel řídil. Jednou jsem sice trochu hůř přeřadil, dostal jsem takový pohlavek,že druhý jsem si dal o čelní sklo/ učitel měl tak 130 kg/. A pamatuji si to dodnes...spojka vyšlápnout... vyřadit...pustit spojku...vrknout plynem...
Mne překvapilo, že hned po první lekci jsem šel do provozu ale manželka, až asi po 5 lekci (AŠ jsem dělali spolu.)Možná to bylo tím, že jsem měl dlouho předtím na malé moto a byl jsem krátce po odchodu do zálohy z činné voj.služby po splnění závazku...Bylo to před 35 roky a původní ŘP před 50 roky(malé moto tedy tehdy skupinu M )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.