Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mladýmu na Fabii 1,2 HTP začala mizet voda. Bál jsem se o těsnění pod hlavou, ale vypadá to, že voda prosakuje kolem čidla - spínače ventilátoru, který je umístěn cca v půlce výšky ventilátoru u levého kola. Chtěl jsem to zatím zkusit aspoň lehce přitáhnout, než ho vyměníme, ale tak tak tam strčím ruku, natož třeba sikovky. Ani klíčem bych se tam asi moc nevytočil. Matici to má hodně velkou, takový klíč nemám, asi budu muset z něčeho vybrousit. Nevíte, jaký je ideální způsob přístupu k tomuto čidlu? Dá se to udělat bez demontéže něčeho shora? Nebo je lepší přístup spodem?
S*r na to!
Přitažením prdne plastové čelo chladiče a bude to na vyhození celé!
Nasadíš ořech tuším 32 nebo 30 a celé to uvolníš. Dáš nové těsnění a vrátíš to zpět.
Co vyteče zachytíš a čisté vrátíš zpět.
Nebo na dolní hadici je plastový vypouštěcí kohout.
1.2HTP má všude krásný přístup, že do motoru vlezeš celej až po zadek
Origo těsnění je 22x27 a ve Śkodovce řeni, že potřebuješ
N 0138272
Koupím celý spínač i s těsněním. Je tam vidět, že už to teklo dlouho, je tam velká mapa růžového vodního kamene, můžou být ožrané i kontakty spínače. Ale s tím místem mi to moc luxusní nepřijde, je tam kupa různch svaků a hadic. A nemám zrovna dětskou ruku, naopak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.