Zdravím, asi před 14 dny mi začal cukat motor doprovázené se zvukem mechanického klepání. Jedná se o Coupe provedení, kde jde všechno hezký cítit, protože se sedí skoro až na podvozku a dost mi to cukání házelo i s nohama. Nechal jsem udělat velký servis v neautorizovaném servisu, tedy výměna všech filtrů. Dělá to dál. Diagnostika bez chyby. Žádná chybová hláška v v autě také ne. Při jízdě OK, ale jakmile dojíždím na křižovatku na neutrál nebo jen stojím na volnoběh, tak se to občas projeví (ne vždy, spíše tak 1 z 30 zastavení). Cukání přestane, když šlápnu na plyn a vytočím otáčky (i na neutrál) - ty zase spadnou na cca 900. Zde je odkaz na video, které jsem natočil. youtube.com/shorts/-Yqdr19jt78?feature=share Mercedes CDI 220, diesel, manuál, 125kw, rok výroby 2012, staré rozvody, které by měly vydržet i nájezd 1mega, najeto cca 260tis. Má někdo prosím nějaké info, na co bych se měl zaměřit/zkontrolovat, resp. možné příčiny?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.