Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klepání v motoru

Od: tomasp* odpovědí: 1 změna:
Zdravím, asi před 14 dny mi začal cukat motor doprovázené se zvukem mechanického klepání. Jedná se o Coupe provedení, kde jde všechno hezký cítit, protože se sedí skoro až na podvozku a dost mi to cukání házelo i s nohama. Nechal jsem udělat velký servis v neautorizovaném servisu, tedy výměna všech filtrů. Dělá to dál. Diagnostika bez chyby. Žádná chybová hláška v v autě také ne. Při jízdě OK, ale jakmile dojíždím na křižovatku na neutrál nebo jen stojím na volnoběh, tak se to občas projeví (ne vždy, spíše tak 1 z 30 zastavení). Cukání přestane, když šlápnu na plyn a vytočím otáčky (i na neutrál) - ty zase spadnou na cca 900.
Zde je odkaz na video, které jsem natočil.
youtube.com/shorts/-Yqdr19jt78?feature=share
Mercedes CDI 220, diesel, manuál, 125kw, rok výroby 2012, staré rozvody, které by měly vydržet i nájezd 1mega, najeto cca 260tis.
Má někdo prosím nějaké info, na co bych se měl zaměřit/zkontrolovat, resp. možné příčiny?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

tttt
hodnocení

0x
Mozna dvouhmota nebo silenbloky motoru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]