Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SPZ v depozitu bez prodloužení

Od: nicozjb* odpovědí: 8 změna:
prosím za odpověď když dne 22.3.2010 byly uloženy značky do depozitu bez prodloužení(usuzuji tak z posledního záznamu ve velkém tech. ) jak postupovat při vyzvednutí děkuji za odpovědi .

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

uzavřít pojištění, dopravit vozidlo na technickou, pak dojít na evidenci vozidel, vyplnit žádosti, a vyzvednout vozidlo z depozitu.

Požádají vás o několik korun, pak klidně odejdete se značkami.

doplněno 26.11.12 18:01:

dopravit jsme napsal schválně, abyste pochopil, že nemůžete na stk dojet po vlastní ose.

Dopravit znamená naložit na jiné vozidlo či vlek a dopravit na STK.

doplněno 26.11.12 18:47:

bez platné technické, a bez pojištění Vám nevydají značky

nicozjb*
hodnocení

děkuji ještě otázka jak dopravit auto na technickou bez značek?

NE po vlastní ose. Přivézt na "odtahovce".

nicozjb*
hodnocení

Moc děkuju přeju pěkný večer .

nicozjb*
hodnocení

děkuji takže bez tech. nedostanu značky? jinak jsem žena proto tak polopatě .
nu*

na značky při jejich výdeji musí úřednice podle zákona nalepit kontrolní známky, a to s platností podle protokolů o měření emisí a o techncké prohlídce...co tam má nalepit když TP není platná?

Takže polopatě, NE, bez platné TP nic vyzvedávat nelze

nicozjb*
hodnocení

No a právě že tohle nevím tak jsem se ptala že?:)
nu*

já to vím úplně přesně, jinak bych si nedovolil odpovídat:-Pže

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]