Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doba bez pojištění

Od: miri* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, mám otázku ohledně doby bez pojištění.
Nepojizdné auto, které stálo 3 měsíce na soukromém pozemku bez pojištění. Po opravě jsem ho přihlásila, načež mi přišla slozenka z kanceláře pojistitelu o zaplacení příspěvku za 3 měsíce.
Dá se s tím něco dělat?
Děkuji za případné rady.
Miriam

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

12x

Pokud v té době bylo tvoje tak zaplatit. Pokud ne tak ČKP přesměrovat na vlastníka.

Bohužel pokud nebylo v depozitu, tak bylo provozované i když stálo na zahradě.

hodnocení

1x

teré stálo 3 měsíce na soukromém pozemku bez pojištění***nemá vliv a pojištění mělo být hrazeno-
Po opravě jsem ho přihlásila***přihlásila kam a na co? přepis na sebe, nebo pojištění?

Dá se s tím něco dělat***doplnit info, aby se dalo radit. Vozidlo jste přepisovala na sebe?

hodnocení

0x

Pokud jste auto koupila a potom tři měsíce stálo, zaplaťte. Pokud auto stálo, potom jste ho koupila a hned pojistila, pošlete těm zlodějům kopii kupní smlouvy.

doplněno 26.04.22 17:34:

Pane Milane, ČKP. Mám zkušenost, smutnou. Jako majitel nabouraného vozidla nepojištěným viníkem. I tady jsem se o tom zmínil. Nevím, jak jinak nazvat bandu, která drsně rve prachy, ale když má platit, cuká se... Ale tušil jsem, že se zeptáte..

kterým zlodějům?

Já s ČKP mám taky letité zkušenosti i před rokem 2015, ale oni jen jdou podle zákona, který si za pomoci několika politiku napříč politickým spektrem prosadili.

Zaplatili Vám škodu za nepojištěného viníka? Omlouvám se, ale nepamatuji si Váš příběh, pokud jsem ho četl.

Pane Milane, nechci tu plevelit, VP.

moc děkuji a přeji jen příjemné zážitky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]