Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám otázku ohledně doby bez pojištění.
Nepojizdné auto, které stálo 3 měsíce na soukromém pozemku bez pojištění. Po opravě jsem ho přihlásila, načež mi přišla slozenka z kanceláře pojistitelu o zaplacení příspěvku za 3 měsíce.
Dá se s tím něco dělat?
Děkuji za případné rady.
Miriam
Nepojizdné auto, které stálo 3 měsíce na soukromém pozemku bez pojištění. Po opravě jsem ho přihlásila, načež mi přišla slozenka z kanceláře pojistitelu o zaplacení příspěvku za 3 měsíce.
Dá se s tím něco dělat?
Děkuji za případné rady.
Miriam
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
berger*
0x
Pokud jste auto koupila a potom tři měsíce stálo, zaplaťte. Pokud auto stálo, potom jste ho koupila a hned pojistila, pošlete těm zlodějům kopii kupní smlouvy.
doplněno 26.04.22 17:34:
Pane Milane, ČKP. Mám zkušenost, smutnou. Jako majitel nabouraného vozidla nepojištěným viníkem. I tady jsem se o tom zmínil. Nevím, jak jinak nazvat bandu, která drsně rve prachy, ale když má platit, cuká se... Ale tušil jsem, že se zeptáte..
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]