Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jak v dnešní době postupovat, koupím-li si v Polsku nový přívěsný vozík a chtěla bych ho přihlásit. Na co si dát pozor a co budu k přihlášení u nás od prodejce potřebovat.
Děkuji za Vaše rady
PM
V Polsku můžete koupit vozík, ke kterému vám vydají certifikát ( COC list) bez ochranných prvků, Vozík pak v ČR ani jinde v EU nepřihlásíte. Vzhledem k tomu že se této problematice věnuji delší dobu mohi vás ujistit že z 10 polských značek cca u 3 značek nedostanete uvedený dokument podle EU nařízení, tedy s mináimálně dvojicí ochranných prvků...šlehnout vám tam 3 razítka a když narazíte na českém úřadu, budou se vám smát a tvrdit, že razítko je ochranný prvek.
Takže k vozíku musíte mít COC list s dvojicí ochranných prvků, například barevná grafika + hlubotisk, barevná grafika + hologram atd...
U obyčejného přípojného vozidla se DPH nedokládá.
V ČR se od 1.3.2023 změnila legislativa, ani v ČR už nedostanete čistý technický průkaz ale jen COC list...
K vozíkům oficiálně uváděným na český trh musí být po 1.3.2023 k dispozi soubor technických údajů v elektronické podobě pro potřeby registrace + tisku technického prúkazu. Samozřejmě jak to v životě chodí dovozci ani výroobci si neplní své povinnosti a u přepážky úřaduj zjistíte, že registraci je nutné provést mechanickým přepsáním cizojazyčného COC listu do české evidence, protže data c v elektropnické podobě nejsou k dispozici.
Takže počítejte s tím, že pokud si v POlsku koupíte i přes mé varování vozík, ke kterému vám polák vytiskne cár papíru bez dvojice ochranných prvků, budete mít v ČR problém s registrací a podle všeho ani v případě, když budete mít COC list v pořádku neproběhne registrace na počkání. Ale to je riziko nákupu levných vozíků.
V případě přihlášení dosud neprovozovaného vozidla je vzhledem k registraci jedno, kde jste jej koupila. Akorát musíte mít vyřešeno DPH (EU) nebo clo (ostatní svět).
Níže odkaz pro správní odbor dopravně správních činností v Ostravě, ale všude na úřadech obcí s rozšířenou působností to je stejné. Jděte na jejich příslušné stránky.
Ano jedná se přesně o výrobek od unitrailer 230x125 KIPP ale verzi co mám jsem přesně u Vás nenašel, ale i když dám koupit v sadě a přičtu náklady na dopravu, ať ty nejnižší 1599,- a ne paleta za 4000,-, tak jsem pořád úplně někde jinde i s benzínem za cestu, nákupem jídla a nevím čeho všeho. S srovnáním s českým unitrailer i ostatními dovozci, kteří prodávají ,,to samé, stejně osazené,, , nebo hodně podobné u nás, je úspora od 6000,- do 12000,-. Proto bych nákup tam doporučil nedělal ho tady. Je to můj názor a nikomu ho netlačím
překlad COC není nutný protože COC se vydává dle EU nařízení které je na webu EU k dispozici v češtině, včetně vzoru COC listu s popisem jednotlivých kolonek v češtině
myslím že firma unitrailer lepí na COC stříbrný hologram takže COC má požadované ochranné prvky
pokud jde o ty polské vozíky, bez oheldu na značku, doporučuji zkontrolovat zda je vozáíkl skutečěn z materiálů, které deklaruje výrobce
pokud oficiálně tvrdí že nějaká konstrukční část je z 2,5 mm nebo 3,5 mm plechu, klidně si vemte digitální měrku a zkontrolujte...
Představte si, co by se stalo, kdyby výrobce vyrobil několik solidních výrobků , které by nechal zkontrolovat ve státní zkušebně a na základě posouzení získal oprávnění vyrábět tento typ vozíku pod dobu 4 let ve SHODĚ s tím, co předvedl ve zkušebně...
následně by nemohl sehnat 3.5 mm plech, tak by použil plech o tlouščtě dejme tomui 3.2 mm, nebo jen 3mm...
Zřejmě by se nic nestalo, vyráběl by z levnějšího materiálu nikdo by na to nepřišel a on by cenou válcoval konkurenci...
Někteří výrobci v Polsku používají při výrobě elektroinstalace místo speciální vodotěsné krabice obyčejnou krabici pod omítku...viděl jsem osobně na výrobcích jedné značky sloužících pro přepravu vozidel...proto doporučuji kvalitu konkrétního výrobku pečlivě zkontrolovat. včetěn kvality svárů...ale pokud jde jen a jen o nejnižší cenu, tak nic neřešte
Zdravím,
na základě této strány jsem se rozhodoval o koupi přívěsu z Polska. Kupoval jsem Brenderup. Když jsem zjistil, že v Čechách dostanu za 36 000 Kč papíry v polštině s úsměvem, že kolega zrovna jede s 5 dalšími z Polska, našel jsem v Myslakowicích prodejce. Přes Překladač jsme se normálně domluvili. Ve středu jsem dovezl 28 000 Kč v PLN, dostal COC list a fakturu. Přívěs zůstal na místě. V pondělí jsem na přepážce Dovozy papíry odevzdal a poslali mě domů. Ve středu jsem se tam vrátil pro SPZ a ve čtvrtek dojel do Polska. Můžu vám říci, že takový milý a přívětivý prozákaznicý přístup v ČR nebyl. Sice zde prodávané jsou na 130 km, já mám pouze na 100 km, ale zase je o něco lépe vybaven, než ty dovážené. Třeba ten polský má všech 13 pinů v zásuvce, zde dovezený sice 13 pin zásuvku, ale pinů je tam pouze 8.
Za rozdíl mezi českou a polskou cenou jsem si svařil klec, výztuhu oje, zámek žehličky; koupil klíny, kolečko, pozičky na zadek, abych se trefil do vrat. A stále jsem cca 1500 Kč pod českou cenou za nevybavený přívěs. Byly to trochu nervy a problém by asi byla reklamace, ale udělal bych to znovu. Nevidím důvod se nechat odírat, platil jsem pouze LPG cca na 150 km.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.