Dobry vecer, chtel bych Golfa 6 Combi s dieselem, rozpocet tak do 190tisic i s opravami. No jo, ale neni to moc staré? Stacilo by mi to na 2 roky. Videl jsem dost levny inzerat, kde by mi nevadilo investovat vic do oprav. Dá se takové auto vlastne opravovat do nekonečna... Pokud vim tak motor nebo rez je jedina draha zalezitost na aute.
Vzhledem k prumernemu stari vozoparku CR to moc stare auto neni. Nebo co je jadrem otazky?
aspergeruvsyndr
Tak jadrem otazky je, co vsechno auto snese do unosne miry, jake poskozeni jsou fatalni a drahe. Premyslim, jestli koupit levnejsi auto se stejnym starim, ale proste s zajimavou slevou z bazaru. Obojim jde overit VIN. Vezmu si sebou mechanika, a zajimalo by me v kolika km muze chcipnout dieslovy motor.
Hlavně prověřte,jestli to není shnilé.. Oproti starším generacím Golfu to dost rezne.. spíš hnije.. Alespoň pětek jsem viděl shnilých dost..VI nevím...
Zvláštní dotaz. Na 2 roky můžete koupit cokoliv za třetinu peněz. Ale jinak šestkový Golf je spolehlivý a kvalitní. 1.6 TDI na běžné ježdění stačí a vždy ho koupíte levněji než 2.0 TDI. Ale 190k bych za něj teda dnes nedal - za 210k jsem ho kupoval před 7 lety.
tomaso
Nápodobně,3 roky starý s najetýma 120tis za 220penez. Kdybych ho už neprodal, tak bych na něm snad i mohl teď vydělat
Vždycky je to o majiteli. Kdo se stará tomu auto slouží spoustu let.
Koupil jsem kdysi Passata B5.5 s najetými 360000 km. ALE = auto mělo jen dva majitele (otec a pak syn) původní majitel se staral a dal auto co potřebovalo. Auto jsem kupoval s mechanikem, který auto prohlédl. Já ho pak už jen udržoval ve stejném OK stavu jako jsem koupil. Spoustu věcí jsem si opravil nebo zkontroloval sám s pomocí videí na Youtube. Včetně repase brzd - pokud člověk není úplný kopyto a něco si pročte na fórech opraví si kde co. Na co jsem si netroufl nebo jsem neměl vercajk dal jsem do servisu. Kdyby mi ho po pár letech při ujetých více než 420 000 km nenabourali (totálka) měl bych ho asi do dnes.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.