Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odhlásit auto a motorku

Od: zrzka* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Ráda bych se dozvěděla jak odhlásit auto a motorku, které již dávno nemáme a nemáme k nim už ani žádné doklady, co jsou zapotřebí k odhlášení. Děkuji Zrzka

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

koukněte do historie této poradny. Každý týden se to zde řeší, tuším že i v pondělí.

Vždy se najde řešení, buď za peníze, nebo zdarma.

Zrko, je třeba více informací...

zrzka*
hodnocení

Trošku jsem pátrala a zjistila, že motorka je léta prodaná nevím kam a ani komu a s autem to samé, ale s tím rozdílem, že jsem našla k němu značky (SPZ), a že bylo bourané. A to je vše co vím. Žádné jiné informace už bohužel nemám. A v historii jsem koukala, ale neúspěšně. Proto bych vás chtěla poprosit o více informací...Děkuji Zrzka

cyril*

Více informací je třeba od Vás. Máte Vy nebo kupující smlouvu o prodeji? Máte k vozidlům tech. průkazy? Znáte kupce? Jsou tyto vozidla stále evidována na Vás? Na jakém základě byla ukončena pojištění?

eko*
hodnocení

0x

Dobrý den, co se stalo s motorkou a s vozidlem? K odhlášení je potřeba doklad o ekolikvidaci. (D.e.v.i.1@seznam.cz)

zrzka*
hodnocení

Tak jsem pátrala a zjistila, že motorka je už pěkných pár let prodaná, ale víc k tomu nevím a od auta jsem zde našla jen značky nic víc a to je také prodané a nevím kam ani komu. Tak jestli můžeta poraqdte mi jak to máme udělat: Děkujem. Zrzka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]