Nejste přihlášen/a.
Hezký den.
Hledám auto, neorientuji se.
Preferuji vyšší výkon (aspoň 150kW), auto, do kterého nemusím sypat peníze horem i spodem, něco pohodlného a bezpečného pro delší výlety do zahraničí. Spotřeba 7-8 ok, pokud by to šlo nad 10, přemýšlela bych nad LPG. Auto hledám primárně pro delší trasy (50km a víc), kratší jezdím taky, ale ne moc často. Zkušenosti mám jen s benzínem, mám ho za spolehlivější, což je pro mě důležitější než 1-2 l nižší spotřeba.
Zatím jsem jezdila jen s Toyotami, s těmi mám dobrou zkušenost (servis). Přemýšlela jsem nad Lexusem RX. Ale vzhledem k tomu, že na výběr jich zase tolik není, jsou už starší a poměrně složité, tak vidím případný servis dost draze. (Ale jak bylo řečeno, kulové tomu rozumím.)
Cena tak do 300 000.
Napadá vás nějaká alternativa?
Moc děkuji.
Muzu se zeptat, na co potrebujete alespon 200 konove auto a jakymi Toyotami jste doposud jezdila? Jak uz tady padlo, u takovehoto vykonu byva spotreba trochu jinde a porizovaci cena (se kterou souvisi i nasledne naklady na udrzbu) nebyva tez lidova. Jinimy slovy musite patrat ve vodach premiovych modelu znacky casto i s nejakou lepsi motorizaci. Starsi ci mladsi, jednodussi ci slozite, naklady na servis porad budou v jine cenove relaci...
Vidím trošku problém 150kW a spotřeba 7-8.
Taková auta nejsou nová (do 300t) a do ojetin se vždy něco sype horem dolem. Otázkou je, jak moc.
Na delší výlety bych si vybral naftu. Rozhodně na delší cestování nějakou loďku ála combi či SUV a rozhodně ne nějakého prcka.
Nenapadá mě nic konkétního. Možná Quashqai s motorem Renault M9R 110kW 2.0DCi. Tam se nic nesype a dobře jede i za 9 litrů při rychlostech cca 125. Při 110km/h možná i těch 8l/100
A je to s designem pro ženský a většinou se líbí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.