Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám možnost zakoupit zánovní disky kol, které jsou sem tam škrábnuté. Pokud je takto poškozen disk kola, mám se časem obávat, že se mi začne barva na alu disku loupat? Nebo je to jedno?
To je dost individuální.
Budou takové disky na SUV v blatě nebo i na zimní období v soli?
A jak jsou ty škrábance hluboké? Až na materiál?
A z jaké doby pochází? Dnešní ALU disky jsou odolnější a dají se použít i na zimní období bez větších obav poškození soli a štěrku.
Jsou to nějaké nesehnatelné z akčního modelu auta? Potom vzít a i klidně za cenu pozdější renovace. To je na Vás.
Hlavně, aby na vyvažovačce neházely a nebyly nakopané.
Jedná se o nové disky / originální škoda, které byly demontovány z vozu. Měly by to být disky, které jsou vyřazeny. Mají sem tam nejsou odřeninu, nevím jak moc hluboké, protože jsme je fyzicky neviděl. Mám pouze fotky. Budou provozovány na fábii s celoročními pneu.
Jde mi hlavně o to, jak moc mají různé škrábance vliv na životnost ALU disku. Jestli se časem disky začne loupat nebo něco podobného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.