Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké žárovky H1

Od: mh23® odpovědí: 4 změna:

Jaké žárovky by jste mi doporučili? mám H1 a potřeboval bych nějaké žárovky,které opravdu udělají před autem světlo.Kdo máte se žárovkama zkušenosti (svítivost,výdrž atd) podělte se.Díky moc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

mh23 asi moc nepotěším ,ale pokud použiješ silnější žárovku tak odděláš zase parabolu a svítivost bude ještě horší. Pokud tam budeš chtít dát HID tak aby to lépe svítilo jedině kolem 5000K , ale můžeš mít problém na STK.

doplněno 12.05.10 12:27:

Jo hlavně tam nedávej takové ptákoviny jako namodralé žárovky a nevěř nesmyslům žárovkám plněným xenonem.

hodnocení

no jo,jenom že mě to vůbec nesvítí.paraboly jsou čisté (renault laguna 1997). vůbec mi nejde o barvu světla,ale jakmile se setmí,je to jako by to nesvítilo vůbec.co týden kontroluju jestli svítí, nebo ne.

jarda3*

Problem neni v zarovkach - pouzivam bezne za 50Kc z Kauflandu a sviti dobre, ale ve svetlech - Jestli jsou origo, tak jsem jeste nevidel Lagunu, ktera by je nemela se zazloutlym plexi a matnou parabolou. To dela hodne. Dalsi problem muze byt v elektroinstalaci (spatne kontakty, nizke napeti...)

Jinak treba Osram night breaker sviti urcite vic pri stejnem prikonu, ale jsou pekelne drahy a vydrzi tak pul roku.

ar*

Jardo3 já jsem zase neviděl Lagunu která má H1 aby nebylo sklo ale plexi. Plexi jsou u H7. Možná si to pleteš s Mondeem ten na to trpěl.

mh23® spíše bych se zaměřil nato, jestli jsou světla dobře seřízená a nesvítíš po "veverkách" a jestli je tam dobrá kostra.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]