Nejste přihlášen/a.
Jaké žárovky by jste mi doporučili? mám H1 a potřeboval bych nějaké žárovky,které opravdu udělají před autem světlo.Kdo máte se žárovkama zkušenosti (svítivost,výdrž atd) podělte se.Díky moc.
mh23 asi moc nepotěším ,ale pokud použiješ silnější žárovku tak odděláš zase parabolu a svítivost bude ještě horší. Pokud tam budeš chtít dát HID tak aby to lépe svítilo jedině kolem 5000K , ale můžeš mít problém na STK.
doplněno 12.05.10 12:27:Jo hlavně tam nedávej takové ptákoviny jako namodralé žárovky a nevěř nesmyslům žárovkám plněným xenonem.
no jo,jenom že mě to vůbec nesvítí.paraboly jsou čisté (renault laguna 1997). vůbec mi nejde o barvu světla,ale jakmile se setmí,je to jako by to nesvítilo vůbec.co týden kontroluju jestli svítí, nebo ne.
Problem neni v zarovkach - pouzivam bezne za 50Kc z Kauflandu a sviti dobre, ale ve svetlech - Jestli jsou origo, tak jsem jeste nevidel Lagunu, ktera by je nemela se zazloutlym plexi a matnou parabolou. To dela hodne. Dalsi problem muze byt v elektroinstalaci (spatne kontakty, nizke napeti...)
Jinak treba Osram night breaker sviti urcite vic pri stejnem prikonu, ale jsou pekelne drahy a vydrzi tak pul roku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.