Nejste přihlášen/a.
Zdravím vespolek
Mám novější auto a řeším problém s baterií, který neumím vyřešit. V létě s autem jezdím cca 1x za 5 dní 90 km, ale v zimě jen jednou za cca 10 dní cca 20 km. Takové používání baterky v zimě jí dává, jak jsem se dočetl, pořádně zabrat, takže baterie je po roce provozu téměř na odpis. Chápu, že by se baterie měla pravidelně dobíjet do plna, ale vzhledem k tomu, že bydlím v paneláku a parkoviště je od okna značně vzdáleno, je tento způsob nepoužitelný. Vymontovat baterii, tak abych ji mohl dobíjet doma, by vzhledem k její nedostupnosti v autě trvalo cca 10 minut nepříjemné práce v zimě. Jenže kromě toho, baterie se údajně nesmí vyndavat mimo autorizovaný servis kvůli ztrátě záruky a kvůli tomu, že by pak nemusela správně fungovat řídící jednotka. To opravdu musím jen tak zbůhdarma projíždět auto desítky kilometrů několikrát za týden i v zimě, jen proto, abych udržel baterii v provozu alespoň 4 roky? Na to opravdu nemám finance.
Řešil ten problém již někdo a jak. Děkuji za radu.
Toto je situace ke které dojde až tak třetím, čtvrtým rokem. Nová či zánovní baterie má minimální samovybíjení a samotný start auta v kondici má minimální odběr energie ... Tak třeba 200A x12V= 2400Wh Tedy start při 10sec vezme pouze 6,6Wh... Po startu všechny ostatní agregáty a spotřebiče jedou z alternátoru a ztráta ze samovybíjení a vlastní spotřeby která je obvykle 50mA (10dní = 12Ah) si troufnu říct, že na cca 20 km nebude problém s dobitím... Ale pokud je auto ve stylu stop-start, tak tam to problém bude a toto pravidlo neplatí... Pravdou je, že pokud není baterie ve 100% kondici, tak se stop-start nektivuje... Nejlepší to prostě odzkoušet a nebýt otrokem...
No a co? já taky bydlím v paneláku ale na takové voloviny se nemusím ptát a ani nemusím hloupě komentovat místo rady jaky Vy Edudante! Poraďte nebo držte ústa= nepište nemístnou kritiku!
Ano, to platilo u starších aut. Já jsem taky baterii v Š Octavii II (benzín) měnil po 12 letech provozu bez jakéhokoliv dobíjení. Auto stálo venku a když jsem s ním 2 měsíce z důvodu nemoci nejel, tak poté baterie naskočila na první otočení klíčkem. Jenže to je již minulost - podívejte se např. sem : auto.cz/...
Dotaz nepovažuju za tak hloupý, jak se tu někdo vyjadřuje. Baterka sice nebude za rok na odpis, nějaké řešení dobíjení by se ale našlo. Za účelem dobíjení se prodávají solární panely. Osobně jsem jej zkoušel. Dobíjí ale jen za plného osvětlení přímým sluncem. Jestli není na svorkách baterie nějaká plomba, tak by se dalo zajistit nepřerušené napájení pomocí baterie připojené přes zásuvku zapalovače. Pro krátkodobé odpojení akumulátoru používám destičkovou 9 V, pro dlouhodobé mám pouzdro se šesti monočlánky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.