Alois, nahřát fénem a seškrábnout - dobře to jde třeba tím škrabákem na varné desky. Flastr dostat můžete, ne za neplatnou známku, ale za omezení výhledu z vozidla
Postříkat WD skutečně pomůže, ale pouze před nalepením - podobně pomáhalo nalepit známku napřed na džíny a pak na sklo. V obou případech to pak na skle nedrželo tak fest a šlo to líp sundat.
Poškrábání nehrozí, běžně to takto dělají i profíci, od kterých jsem to okoukal.
Záleží jaká dálniční známka to je. Já mám auto z Rakouska 4 roky a mám na předním skle nalepenou Rakouskou dálniční známku. U nás je to právně v podstatě jenom nic neříkající samolepka.
re4zon, ano tak top bylo v předpise(vyhláška) , již si nepamatuji jeho číslo, ale četl jsem to, že známka, pokud je platná, je umístěna legálně, po skončení platnosti již nelegální...
To re4zon : Ano, je to skutečně paradox. Zejména v situaci, kdy má každý druhý kamioňák na čelním skle spousty cedulek, záclonek, cingrlátek a podobných blbostí kterými si omezí výhled jak to jen jde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.